Κλείνει και ο Λιμενικός Σταθμός Πολιχνίτου

Μάθαμε (και το γράφουμε με μια μικρή επιφύλαξη)  ότι κλείνει και ο Λιμενικός Σταθμός στη Σκάλα Πολιχνίτου. Ήδη οι λιμενικοί που υπηρετούσαν διατάχτηκαν -μας είπαν- να παρουσιαστούν στη Μυτιλήνη, πλην ενός (για να συμμαζέψει και να βάλει τα …σάβανα).

Στον κόλπο Καλλονής υπήρχαν δυο λιμενικοί σταθμοί, ένας στη Σκάλα Πολιχνίτου και ένας στη Σκάλα Καλλονής. Ο πρώτος ήταν στο λιμάνι με τα πολλά και μεγάλα ψαροκάικα και πολύ πιο κοντά στην είσοδο του κόλπου και επομένως και στο ανοιχτό πέλαγος. Είναι δυνατό να ισχυριστεί κανένας ότι ο λιμενικός σταθμός στη Σκάλα Καλλονής ήταν περισσότερο απαραίτητος απ’ αυτόν της Σκάλας Πολιχνίτου;

Πέφτουν οι σφαλιάρες η μια μετά την άλλη και δυστυχώς κανένας δεν συγκινείται! Παράγοντες πάντως έχουμε πολλούς!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Κλείνει και ο Λιμενικός Σταθμός Πολιχνίτου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    O Λιμενικός Σταθμός Πολιχνίτου έχει μακρά πορεία και παρουσία εδώ και χρόνια .Πρίν απο μερικά χρόνια ιδρύθηκε Λιμενικός Σταθμός στην Καλλονή .Μετά απο μεγάλο παρασκήνιο με την συμμετοχή Υπουργού παραβλέπετε η σημασία του Λιμενικού Σταθμού Πολιχνίτου ο οποίος και καταργείται ,ενώ παραμένει ο νεώτερος σταθμός για μιά λιμενική εγκατάσταση κατώτερη του Πολιχνίτου .Ο υπουργικός δάκτυλος είναι εμφανής!!!!!!! Ας το δούν αυτοί που μαζί τους γύριζαν τα χωριά μας μαζεύοντας ψήφους.Βοήθεια μας!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    μηπωσ ειναι απο αγιαπαρασκευη

  3. Ο/Η ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ λέει:

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    η θεση του λιμενικου ειναι στην ΑΓΙΑΣΟ

    Κ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ………??????

    ΔΥΧΤΑΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.