Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουλίου τα μοναδικά θέματα που ενδιαφέρουν ειδικά την περιοχή μας αφορούν τη σύσταση δυο επιτροπών για την προσωρινή παραλαβή αφενός του έργου για την επισκευή του παδικού σταθμού Πολιχνίτου και αφετέρου του έργου για την αντικατάσταση υδρευτικής γεώτρησης στο Λισβόρι .

Ένα απ’ τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν αφορά: Έγκριση εργασιών επέκτασης δημ. φωτισμού και ηλεκτροδοτήσεων[Σχετική εισήγηση θα διανεμηθεί πριν την έναρξη της συνεδρίασης]”Αποφάσεις για επεκτάσεις του δημοτικού φωτισμού σε διάφορες περιοχές του Δήμου (κοντά στη Μυτιλήνη) έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς αρκετές. Μήπως πρέπει να τεθεί επιτακτικά το θέμα της επέκτασης του δημοτικού φωτισμού στη Χούλιαρη όπου εκτός από τις τρεις εξοχικές κατοικίες υπάρχει και η δεξαμενή για την υδροδότηση των Βατερών στην οποία πρέπει να τοποθετηθεί συσκευή για τη χλωρίωση του νερού;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

  1. Ο/Η Ψωμά Ευαγγελία λέει:

    Προς ενημέρωση των κατοίκων, με την 13/13-2-2011 απόφαση της τοπικής κοινότητας Βρίσας, που αφορά τον τεχνικό προγραμματισμό του 2011, το τοπικό συμβούλιο Βρίσας είχε εγκρίνει την εκτέλεση 20 έργων, συμπεριλαμβανομένου και του έργου “Επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού από διακλάδωση Βατερών προς Βρίσα μέχρι το εξωκκλήσι του Οσίου Εφραίμ”. Μέχρι και σήμερα ο Δήμος Λέσβου δεν έχει προβεί στην εκτέλεση κανενός έργου από τα 20 προτεινόμενα.
    Ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Βουνάτσος, καθόλη τη διάρκεια της θητείας του δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για τον τόπο μας, παρά τις συνεχείς γραπτές και προφορικές ενοχλήσεις μου.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κανένας μας δεν έχει καμμία αμφιβολία για τα παραπάνω.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ??????

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    δευτε λαβετε φως

    φεγγαραδα πιο ρομαντικα οπως παλια με λαδι κ φυτιλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.