Μικρά νέα απ’ την περιοχή μας

1. Δυο μικρές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας. Μια στον Πολιχνίτο και μια στα Βασιλικά έκαψαν ένα και μισό στρέμμα αντίστοιχα με ξερά χόρτα. Τα μάτια πρέπει να τα έχουμε δεκατέσσερα γιατί οι όψιμες βροχές του Ιουνίου μεγάλωσαν τα χορτάρια και στα ραντισμένα και στα ζευγαρισμένα κτήματα.

2. Τα χρήματα και η απόφαση για να φωτισθεί η περιοχή των εργατικών κατοικιών στον Πολιχνίτο βγήκαν αλλά τα φώτα δεν μπαίνουν. Οι κάτοικοι προσέφυγαν στον εισαγγελέα και έχει ξεσπάσει κόντρα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κουνιαρέλλη.

3. Προχτές ένας κάτοικος της περιοχής μας ρωτούσε σε ομήγυρι: Μήπως ξέρει κανένας να μου πει που να πάω έναν μεγάλο στρώμα που έχω και κάτι άλλα ογκώδη υλικά; Φυσικά κανείς δεν ήξερε. Μήπως ξέρει κανένας αρμόδιος απ’ την περιοχή μας ή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κουνιαρέλλης; Δεν καταλαβαίνουν ότι ωθούν τον κόσμο να τα αποθέτει εδώ και κει;

4. Μεγάλη -προσωπική πια- κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους συντοπίτες μας δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους Αναστασία Αντωνέλλη και Νίκο Κατράνη με αφορμή την περικοπή της χρηματοδότησης στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου για την Κοινωνική πολιτική που προΐσταται η πρώτη. Αν δεν γνωρίζει κάποιος αναλυτικά τα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου δε  θα είναι εύκολο να ξέρει -επί της ουσίας και μόνο-ποιος έχει δίκιο. Αυτό πάντως που είναι κοινά αποδεκτό είναι ότι η Αναστασία δούλεψε όσο ελάχιστοι στο Δήμο και είχε αποτέλεσμα στο έργο της σε έναν εξαιρετικά δύσκολο -στις μέρες μας- τομέα. Κατά τα άλλα οι προσωπικές κόντρες εμάς που χρόνια ζητάμε απ’ τους δημοτικούς συμβούλους -και γενικά αιρετούς- που κατάγονται απ’ την περιοχή μας να συνεργαστούν και να βοηθήσουν το γενέθλιο τόπο τους μας λυπούν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μικρά νέα απ’ την περιοχή μας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    η ΑΓΓΕΛΑ -ΔΩΡΟ-ΘΕΑ ΜΕΡΚΕΛ Κ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ

    ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ???????

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΠΥΡΟΠΡΟΛΗΨΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ…………..????????

    Η ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ????????

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.