Μια επιστολή για τον πλάτανο

Κατόπιν εορτής ήρθε στα χέρια μας η επιστολή που είχε στείλει στο Δήμαρχο ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πάλλης απ’ τις 17 του μήνα για το θέμα των ξερών κλαδιών στον πλάτανο. Ήταν κι αυτή ένα απ’ τα μέσα πίεσης που ασκήθηκαν και έφεραν το αποτέλεσμα.

 

Μυτιλήνη 17-6-2014
Κύριε Δήμαρχε
Με την παρούσα μου επιστολή θα ήθελα να σας κάνω γνωστή μια ιδιαίτερη επικίνδυνη κατάσταση που λαμβάνει χώρα στο κεντρικότερο σημείο της τοπικής κοινότητας Βρίσας με άμεσο κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των συνδημοτών μας .
Στην κεντρική πλατεία της Βρίσας λοιπόν –στο λεγόμενο Πλάτανο- και πάνω από τα κεφάλια των θαμώνων των παρακείμενων καφενείων υπάρχει ένα μεγάλο ξερό και γέρικο κλαδί από το Πλατάνι που δίνει και το όνομα στην πλατεία.
Η παραπάνω πλατεία αποτελεί το κεντρικότερο σημείο της Βρίσας ,πόλο έλξης ντόπιων και τουριστών που όμως η ύπαρξη της παραπάνω κατάστασης δημιουργεί συνθήκες εντελώς ακατάλληλες και επικίνδυνες για οικιστικό χώρο.
Παρακαλώ λοιπόν κ. Δήμαρχε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας αλλά και της σχετικής εργολαβίας που βρίσκετε εν εξελίξει, όπως μεριμνήσετε για την τάχιστη κοπή και απομάκρυνση του ξερόκλαδου πριν είναι πολύ αργά για την σωματική ακεραιότητα των συμπολιτών μας.
Σας επισυνάπτω δε και δύο φωτογραφίες για να δείτε και σεις την επικίνδυνη αυτή κατάσταση.
Εν αναμονή ενεργειών σας.
Πάλλης Γεώργιος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λέσβου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.