Το Σαββατοκύριακο τα Βατερά θύμισαν ΒΑΤΕΡΑ!

Το πρώτο καλό Σαββατοκύριακο για τη φετινή χρονιά ήταν το τελευταίο του Ιουνίου. Κόσμος πολύς  το Σαββατόβραδο γα φαγητό και διασκέδαση και επίσης την Κυριακή το μεσημέρι για μπάνιο. Βοήθησε και το βοριαδάκι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τη θάλασσα των Βατερών.

Έτσι να ανεβαίνουν …οι στροφές!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Το Σαββατοκύριακο τα Βατερά θύμισαν ΒΑΤΕΡΑ!

  1. Ο/Η Παναγιώτης Μπαλής λέει:

    Συντοπίτες, ενα σαββατοκύριακο δεν βοηθάει την κατάσταση.

    Όπως και το πιο κάτω αρθρο του οποίου ο τίτλος ειναι παραπλανητικός http://www.lesvospost.com/2014/06/arena-beach-bar.html λίγη παραπάνω κίνηση το ΣΚ δεν σημαινει οτι πλυμμηρίσαμε με κόσμο. Η πραγματικότητα είναι πολυ διαφορετική και το γνωρίζουν όλοι..

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Κύριε Μπαλή οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί μειώσεις από 30-60%.
      Εσείς ρίξατε 50% τις τιμές σας για να έρθουν?

  2. Ο/Η Παναγιώτης Μπαλής λέει:

    φίλε μου ανώνυμε,

    όποιος δεν εχει χρήματα καθεται σπιτι του. εγω εχω χρόνια να παω διακοπες. τα βατερα έχουν τις φθηνότερες τιμες στο νησί. Κακώς κατα την γνώμη μου. Και γενικώς αφου θελεις απαντηση η Λέσβος είναι απο τους φθνηνοτερους προορισμούς στην Ελλάδα.
    Όχι τις τιμές μου δεν τις έριξα. Δεν τις ανέβασα κιόλας. Τις κράτησα σταθερές ανεβάζωντας τις υπηρεσίες μου. Ταυτόχρονα, μαζι με την μείωση του μισθού που ανέφερες, εχουν ανεβει φόροι, κόστος προιόντων, ρεύματος κλπ κλπ που μαλλον δεν γνωρίζεις. Αν γνώριζες, δεν θα μιλούσες ετσι. Φίλε μου ανώνυμε, η υπηρεσία πρέπει να πληρώνετε. Φτηνα ναι, τσαμπα όχι. Όποιος δουλεύει τσάμπα δικαίωμα του. γιαυτο υπάρχουν πολλά μαγαζιά, ωστε να μπορεί ο καθένας να επιλέξει αυτο που του ταιριάζει και αυτο που μπορεί να αντέξει η τσέπη του.

    Σε βρίσκω ομως και λίγο εκτός θέματος. Ξαναδιάβασε αυτο που ΄γραψα μήπως και καταλάβεις τι εννοώ. Και αν μπορείς βάλε και το ονομα σου να ξέρουμε ποιός είσαι.

    φιλικά,

    Μπαλής Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.