Οι εντυπώσεις μας με μια φωτογραφία

sima_vivl_smallΣτο τέλος του καλοκαιριού, τόσο για μας του ντόπιους που ολόκληρο ή ένα μέρος του θα το περάσουμε εδώ, όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής μας στο μυαλό μας θα έχουν αποτυπωθεί κάποιες εικόνες, κάποιες εντυπώσεις. Εντυπώσεις θετικές μα και αρνητικές.
Η Βιβλιοθήκη Βρίσας «Κ. Τσέλεκα» σας προσκαλεί να αποτυπώσετε τις εντυπώσεις σας αυτές με μια ή περισσότερες φωτογραφίες και να μας τις στείλετε στη διεύθυνση: vivliovrisas@hotmail.gr (η σε περίπτωση προβλήματος επικοινωνίας στο vatera-gr@hotmail.com) Οι φωτογραφίες αυτές μπορεί να αφορούν τοπία, φυτά, ζώα, πρόσωπα, εικόνες απ’ την καθημερινή ζωή ή οτιδήποτε άλλο σας εντυπωσίασε από την ευρύτερη περιοχή μας (Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου).
Κάθε άτομο μπορεί να στείλει μέχρι 5 φωτογραφίες. Ως όνομα της φωτογραφίας θα πρέπει να τίθεται το όνομα του αποστολέα (ή ψευδώνυμο) με αριθμητικό προσδιορισμό αν οι φωτογραφίες είναι περισσότερες από 1. Σε συνημμένο αρχείο θα υπάρχουν οι λεζάντες για κάθε φωτογραφία.
Στο τέλος του καλοκαιριού (γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου) θα γίνει κλήρωση τριών φωτογραφιών για κάθε πενηντάδα (Αν έχουν σταλεί μέχρι πενήντα φωτογραφίες θα κληρωθούν 3, αν έχουν σταλεί από 51 μέχρι 100 θα κληρωθούν 6 κ.ο.κ.) Στους αποστολείς των φωτογραφιών αυτών θα δοθούν ή θα σταλούν (όπου γης) δώρα από την περιοχή μας. Η κλήρωση μιας φωτογραφίας ατόμου που έχει στείλει περισσότερες βγάζει αυτόματα τις υπόλοιπες εκτός κλήρωσης (χωρίς να επηρεάζεται ο αριθμός των κληρώσεων.
Όλες οι φωτογραφίες θα παραμείνουν στο ηλεκτρονικό αρχείο της Βιβλιοθήκης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς όμως από τη χρήση αυτή να δημιουργείται οικονομικό όφελος και με αναφορά στο όνομα του προσώπου που τις έστειλε. Οι φωτογραφίες που θα κληρωθούν αλλά και άλλες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα vatera.gr
Σας καλούμε λοιπόν να μην ξεχάσετε τις φωτογραφικές σας μηχανές!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.