Μεγάλη η αγανάκτηση, συντονισμένη η αντίδραση

Πολύ μεγάλη η αγανάκτηση των βρισαγωτών και όχι μόνο (μια ματιά στα σχόλια του σχετικού άρθρου μας το επιβεβαιώνει) για το κλείσιμο του Μουσείου. Έσπασαν τα τηλέφωνα των συγχωριανών μας εδώ και στην Αθήνα να ενημερώνει ο ένας τον άλλον και να μοιράζεται την αγανάκτησή του. Παράλληλα ο καθένας ενημέρωνε και όποιο πρόσωπο θεωρούσε ότι μπορεί να ενεργήσει ώστε να ματαιωθεί το κλείσιμο του Μουσείου.

Η κινητοποίηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ενέργειες (ερωτήσεις, υπομνήματα, επιστολές) βουλευτών, αυτοδιοικητικών α΄και β΄βαθμού, φορέων της περιοχής και του τουρισμού αλλά και μεμονωμένων ιδιωτών προς τους υπεύθυνους (από τον Πρωθυπουργό μέχρι το Πανεπιστήμιο). Οι ενέργειες αυτές έγιναν από εκπροσώπους ολόκληρου σχεδόν του πολιτικού και αυτοδιοικητικού φάσματος.

Στα θετικά συγκαταλέγεται και η ευαισθητοποίηση των τοπικών μέσων ενημέρωσης τα αποία ανέδειξαν αρκετά το θέμα.

Ίσως η ευαισθητοποίηση αυτή θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από κάποια χρόνια αφού βλέπαμε ότι η υπόθεση καρκινοβατεί. Όλοι υπόσχονταν και κανένας -με πρώτο το Πανεπιστήμιο της Αθήνας- δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Έκλεισαν την Αγροτολέσχη και απαγόρευσαν τους φορείς του χωριού να τη χρησιμοποιήσουν και μεις είπαμε “ότι πείτε κύριε…”!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μεγάλη η αγανάκτηση, συντονισμένη η αντίδραση

  1. Ο/Η Παρατηρητης εκ του πλησιον.. λέει:

    …. Αντι να πιασουμε το σκουποξυλο , για να μας αδειασουν τι γωνια ! Απο που διωξανε το κοσμο της Βρισας ? απο του παππου τους ?????

  2. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ .
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.