Για το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Ο ιιπικός σύλλογος του χωριού διοργανώνει και φέτος το πανηγύρι του Αγιού Γιωργιού. Μοσχάρι δεν υπάρχει αλλά μανέστρα με κρέας θα μοιραστεί! Και το βράδυ γλέντι στον Πλάτανο. Παρακάτω η σχετική αφίσα του Συλλόγου.

ιππικός σύλλογος

Η αφίσα του συλλόγου αναρτημένη στην είσοδο της καφετέριας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Για το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μόνο φιγούρα ξέρω να πω εγώ ότι είναι ο ιππικόσ σύλλογοσ αγίου γεωργίου. . .

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μόνο φιγούρα ξέρω να πω εγώ ότι είναι ο ιππικόσ σύλλογοσ αγίου γεωργίου. . .

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    υπάρχει σύλλογος?? καλό ανέκδοτο!! Μερικά άτομα είναι που βγάζουν τα παλιομούλαρα να δείξουν φιγούρα και να μεθύσουν κάτω απ το πλάτανο/σύν ότι το 90% είναι ξενόφερτο

    • Ο/Η Kapsaleas λέει:

      Και γιατί βρε παιδιά δεν ρίχνετε καμιά ιδέα στο σύλλογο, ή στα μερικά άτομα, τέλος πάντων, να μην κάνουν μόνο φιγούρες; Πείτε και σεις τη γνώμη σας, μην κριτικάρετε μόνο.

      Υ.Γ. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σύλλογος φίλε Καψαλέα θα πει πολλά περισσότερο απο 1 ημέρα το χρόνοΣύλλογος είναι κινητικότητα σε όλουσ τους τομείς της ζωής του χωριούΑν μπεις στο ιντερνετ θα δεις δραστιριώτητες πολλών συλλόγων που δε σταματάν στο πανηγήρι της ημέρας μόνο αλλά είναι παρόν όλο το χρόνοΔε έ χω κάτι με τους αλογάδες ούτε έχω άλογο (πιστεύω ότι πολλά λημοκτονούν μες σε ξερά κτήματα) αλλά πιστεύω ότι είναι μόνο γύρω αν θα έχει μοσχάρι-αν θα έχει μουσική και αν θα εχει καλη μερα τίποτα παραπάνω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.