Πασχαλινές δαπάνες στο Δήμο

Στο παρακάτω απόσπασμα απ’ την με αριθ. 759/7-4-2014 απόφαση του Δημάρχου Λέσβου εγκρίνονται οι δαπάνες του Δήμου για τις πασχαλινές γιορτές. Οι δαπάνες αυτές αφορούν 3200 € για τις δημόσιες σχέσεις του Δημάρχου (ακόμα και την ανθοδέσμη και τη γλάστρα που θα πάει στην Ηγουμένη του Αγίου Ραφαήλ!), 1000 περ. € για την ηχητική κάλυψη εορταστικών εκδηλώσεων σε Μυτιλήνη, Μόρια και Μήθυμνα, 500€ για το μοσχάρι που θα σφάξουν στον Αη Γιώργη στα Κεραμιά και 700€ (για 200 αναψυκτικά, 1200 αυγά και 55 κιλά σιτάρι για το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου) στον Πολιχνίτο. Αυτή τη φορά ξέχασαν να χρηματοδοτήσουν το κάψιμο του Ιούδα στη Λαγκάδα!

Ο φίλος που μου έστειλε το κείμενο της απόφασης αναρωτιέται: Καλά τι θα τα κάνουν 1200 αυγά στον Πολιχνίτο!!!  Ας τα κάνουν ότι θέλουν, η ουσία είναι ότι αυτή τη φορά του τη φέραμε του αντιδήμαρχου Κουνιαρέλλη. Κονιάκ 5 αστέρων αυτός τα Χριστούγεννα για το χωριό του, αυγά με τη σέσουλα εμείς για το πανηγύρι της περιοχής μας.

Και ας προσκαλέσει κάποιος το Δήμαρχο και τους συμβουλάτορές του την Κυριακή του Πάσχα, το απόγευμα, στο χωριό για να δουν πως πληρώνουμε εμείς στη Βρίσα το μοσχάρι που σφάζουμε στον δικό μας Άη Γιώργη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Πασχαλινές δαπάνες στο Δήμο

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΦΑΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ..ΑΥΤΟΙΕΜΕΙΝΑΝ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ..ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ…ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.