Τα “καλέσματα”

P1130187Σπάνια πια στο χωριό μας η εικόνα της φωτογραφίας. Τρία όμορφα κοριτσάκια του χωριού με τους δίσκους στα χέρια να περιφέρονται από πόρτα σε πόρτα για να προσκαλέσουν τους συγγενείς και φίλους σε γάμο!

Ελάχιστοι οι γάμοι χωριανών στο χωριό μας.

Στη φωτογραφία -που μας έστειλε ο Γιώργος Κολιόπουλος και τον ευχαριστούμε πολύ- η Μεταξία, η Διαμάντω και η  Πηνελόπη μοιράζουν την πατροπαράδοτη μπακλαβού, το προσκλητήριο και τη μπουμπονιέρα με τα κουφέτα για το γάμο του Δημήτρη Π. Παπαγιάννη με την Αιμιλία  Μιχ. Προκοπίου (το γένος Αλβανού, εγγονή της Μηλιάς Καφαλούκου), που θα γίνει στο χωριό μας στις 3 Μαΐου.

Η “ώρα η καλή” για τους μελλόνυμφους και τις οικογένειές τους και “στα δικά σας” για τα κοριτσόπουλα με τους δίσκους!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Τα “καλέσματα”

  1. Ο/Η Μαιρη Γομοπουλου λέει:

    Πολυ ωραια να σωζεται το εθιμο. Η φωτογραφια σου, Γιωργο, μοναδικη, ως και τα ονοματα των κοριτσιων ειναι ενα και ενα! Να ζησει το καινουργιο ανδρογυνο.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΛΕΓΕΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ,ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΠΙΟΥ Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ……

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Μιχάλη ζητώ συγνώμη! Είπαμε να είμαστε απ’ της γυναίκας μας το χωριό όχι κι … απ’ το σόι!!! Σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι μία: τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και οι γονείς να τα καμαρώνουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.