H Βιβλιοθήκη ευχαριστεί και ενημερώνει

sima_vivl_smallΗ Βιβλιοθήκη ευχαριστεί τον Παναγιώτη Μπαλή για την προσφορά ενός αντιτύπου του βιβλίου που έχει γράψει και εκδώσει με τίτλο “Ρωσία-Τσετσενία”. Επίσης ευχαριστεί τον ίδιο και την αδελφή του Τζένη για την προσφορά ενός αντιγράφου της ταινίας του πατέρα τους “Το τραγί του τρελλού” που γυρίστηκε στο χωριό μας.

Επίσης η Βιβλιοθήκη ανακοινώνει το ωράριο λειτουργίας της από αύριο Δευτέρα:

1. Από Δευτέρα ως και Σάββατο  7-8 το απόγευμα

2. Κυριακή                   10-11 το πρωίΗ λειτουργία της βιβλιοθήκης μπορεί να παρατατείνεται  ως μια ώρα ακόμα αν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το ειδικό για την συγκεκριμένη μέρα πρόγραμμα.

3. Από Μ. Δευτέρα ως Μ. Τετάρτη      6-7 το απόγευμα

4. Από Μ. Πέμπτη ως και Λαμπροτετάρτη  κλειστά

5. Τις επόμενες μέρες κανονικά ως παραπάνω.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο H Βιβλιοθήκη ευχαριστεί και ενημερώνει

  1. Ο/Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ..... λέει:

    H αναφερόμενη ταινία του συγχωριανού μας Γιώργου Μπαλή έχει αναζητηθεί επανελλημένα στο διαδίκτυο χωρίς αποτέλεσμα .Παρακαλώ αν είναι δυνατόν με την άδεια του κ. Μπαλή η ταινία να γίνει προσβάσιμη σε όλους τους συγχωριανούς μας ,ικανή να μας θυμήσει ανθρώπους που ζήσαμε μαζί τους και τώρα είναι μακρυά μας.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η βιβλιοθήκη έχει την άδεια των παιδιών του Γιώργου να προβάλει δημόσια την ταινία αλλά ο χώρος της είναι πολύ μικρός ώστε να μπορεί μονάχα περιορισμένος αριθμός ατόμων να παρακολουθήσει (15-20 άτομα) Αν έχουμε δηλώσεις συμμετοχής (χωρίς καμιά υποχρέωση φυσικά) μπορούμε να το προγραμματίσουμε.
      Πιστεύω όμως ότι αν κάποιος απευθυνθεί στα παιδιά του Γιώργου θα μπορέσει να προμηθευτει κάποιο αντίγραφο της ταινίας.

  2. Ο/Η Παναγιώτης Μπαλής λέει:

    Καλησπέρα σας,
    σε απάντηση στον κύριο ανώνυμο όσον αφορά πρόσβαση στην ταινία.
    Δυστυχώς δεν είναι εφικτός, προς το παρόν, οι διαμοιρασμός της ταινίας σε ξεχωριστά αντίγραφα σε όσους το επιθυμούν για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων συντελεστών της ταινίας τα οποία διερευνούμε.

    Όπως προανέφερε και ο κύριος Νικέλλης, δώσαμε ενα αντίγραφο στην βιβλιοθήκη με την άδεια του κύριου δημιουργού και συντελεστή της ταινίας, πατέρα μας Γεωργίου Μπαλή, με την άδεια της δημόσιας προβολής για όποιον το επιθυμεί στην δημόσια βιβλιοθήκη της Βρίσας, ακριβώς ωστε να έχετε την δυνατότητα να δείτε φίλους και συγγενείς καθώς και παλιούς αγαπημένους σας. Επίσης να δείτε την μεταμόρφωση του χωριού μας με την πάροδο 40 ετών (1974-2014).

    Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    Μπαλής Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.