Από μια φίλη δυο λόγια προς ένα “φιλόζωο”

Μια φίλη από τα Βατερά μας έστειλε για ανάρτηση το παρακάτω κείμενο. Απευθύνεται σε κάποιον (άγνωστο) συγκεκριμένα αλλά αφορά πολλούς από μας.

”Φιλόζωε φίλε μου,
Καταρχάς να σε ενημερώσω εάν έχεις χάσει το κουτάβι σου, είναι εδώ στα Βατερά  ταϊσμένο και ποτισμένο και μπορείς να έρθεις να το πάρεις.
Αν και με την εμπειρία μου, μάλλον επρόκειτο για άλλο ένα ʽξεχασμένο  ζώο. Σε λέω φιλόζωο γιατί τουλάχιστον το άφησες κάπου όπου θα έχει προς το παρόν φαγητό και νερό. Αυτό όμως φίλε μου δεν αναιρεί ότι το παράτησες και το μόνο που έχω να σου πω, είναι ότι όποιος συμπεριφέρεται στα ζώα κατά αυτό το τρόπο, πανόμοια θα είναι και η συμπεριφορά του στους ανθρώπους. Επίσης, να σου πω κάτι που μάλλον έχεις ξεχάσει, ότι θα έρθει η μέρα για όλους μας, που θα έρθουμε προ των ευθυνών μας ενώπιον του Θεού όπου θα πρέπει να εξηγήσουμε και να απολογηθούμε για τις επιλογές μας και για την συμπεριφορά μας σε ανθρώπους και ζώα. Μακάρι να έχω λάθος. Ναʼσε καλά.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Από μια φίλη δυο λόγια προς ένα “φιλόζωο”

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ……

    ΣΤΙς ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕς ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

    ΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    • Ο/Η Πηνελόπη Τζωάννου λέει:

      Εντελώς άσχετη η απάντηση του ανώνυμου. Αυτού του είδους οι απαντήσεις είναι το άλλοθι όλων εκείνων που εύκολα παρατούν ένα ζωάκι όχι στη μοίρα του, αλλά στη μοίρα που αυτοί του επιβάλλουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.