Αυτό μόνο στην καλλικρατική Ελλάδα (ή Λέσβο) !

Σήμερα το πρωί ένα πουλμανάκι του Δήμου μετέφερε από τη Μυτιλήνη οχτώ εργαζόμενες στην καθαριότητα (δεν ξέρουμε με ποιο εργασιακό καθεστώς) στη δημοτική ενότητα Πολιχνίτου. Άφησε τρεις στα Βασιλικά, τρεις στον Πολιχνίτο και έφερε δυο στο χωριό για να καθαρίσουν τους κοινόχρηστους δρόμους. Στο χωριό στις 10 η ώρα δεν είχαν πιάσει ακόμα δουλειά. Ούτε ίχνος κατηγορίας προς τις εργαζόμενες η παραπάνω αναφορά. Γνωρίζουμε όλοι με τι μισθό και τι δικαιώματα εργάζονται.

Η κατηγορία απευθύνεται σ’ αυτούς που εφαρμόζουν τους νόμους ή ακόμα και σ’ αυτούς που νομοθετούν γιατί δεν γνωρίζουμε τί ισχύει ακριβώς σχετικά με τις προσλήψεις. Αντί να προσλάβουν έστω έναν εργαζόμενο στη δημοτική ενότητα Πολιχνίτου ο οποίος θα εξυπηρετούσε και τα 5 χωριά τους μαζεύουν όλους στη Μυτιλήνη, πληρώνουν οδηγό και καύσιμα και φυσικά δουλειά δεν γίνεται. Άραγε εδώ δεν υπάρχουν άνεργοι, πολύτεκνοι και πάμφτωχοι άνθρωποι που λαχταρούν για ένα μεροκάματο;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

10 απαντήσεις στο Αυτό μόνο στην καλλικρατική Ελλάδα (ή Λέσβο) !

  1. Ο/Η ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.... λέει:

    Αυτοί που εφαρμόζουν τους νόμους -όπως ο διαχειριστής αναφέρει- είναι υπάλληλοι και ενεργούν στα πλαίσια που θέτουν οι νόμοι και οι διατάξεις.
    Τα παραπάνω εύλογα λοιπόν ερωτήματα που αναφέρει καλό είναι να απευθυνθούν σε αυτούς που νομοθετούν σε επίπεδο κυβέρνησης και στους εκπροσώπους τους .
    Σε λίγες μέρες θα τους δείτε μέσα στα καφενεία των χωριών μας να σας μιλάνε για το πόσο καλή είναι η κυβέρνηση που κατάφερε να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα ,και το πως κατάφεραν να μειώσουν το χαράτσι.
    Δώστε τους λοιπόν την απάντηση που τους αξίζει ή αλλιώς υπομένετε την μοίρα σας και το κακό σας ριζικό …….

    • Ο/Η Συνέχεια στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ λέει:

      Οι νόμοι και οι διατάξεις δεν υπαγορεύουν τους υπαλλήλους να πιάνουν δουλιά στις 10, ούτε οι Δήμοι να ενεργούν έτσι. Στην προσπάθεια σου να μας πεις τι θα ψηφίσουμε, φόρεσες τον κομματικό μανδύα και τα μυωπικά γυαλιά….

  2. Ο/Η Συνέχεια στην Συνέχεια της ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ λέει:

    Νομίζω και εσύ με τη σειρά σου μας λες τη να ψηφίσουμε!Σε πληροφορώ και εγώ και όλους εδώ ότι όχι μόνο απ τη Μυτιλήνη θα φέρουν αλλά και απ τη Τανγκανίκα!! 2 κυρίες από εδώ μπήκαν με σύμβαση αλλά νόμιζαν ότι θα μπουν σε Γραφείο ! και όταν έμαθαν ότι θα καθαρίζουν τους δρόμους έγιναν ΛΟΥΗΣ!!!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φορτηγό του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ..χωρίς πινακίδες ρυπαίνει τους δρόμους και σκορπά τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα
    http://www.lesvospost.com/2014/01/blog-post_4913.html#.Uuwnq_RdUVM

  4. Ο/Η Αλιεύς λέει:

    Δεν έχω καταλάβει κύριοι της Eπικαιρότητας τι ψηφίζουμε , Κυβέρνηση η Δήμο ???
    Αν πρόκειται για το δεύτερο όπως εγώ πιστεύω ,ας ψηφίσουμε τον ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΚΑΝΟ και ΟΧΙ τον ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΧΡΗΣΤΟ…….

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Τόση σοφία που την κρύβεις κύριε Αλιέα ;
      Έχε το νού σου να την κρύβεις καλά γιατί ο Στουρνάρας καραδοκεί και θα στην φορολογήσει….

  5. Ο/Η Αλιεύς λέει:

    Δεν χρειαζόμαστε σοφία αγαπητέ ανώνυμε ,κοινή λογική χρειαζόμαστε …..και τις ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ να ΒΓΑΛΟΥΜΕ χρειάζεται, αλλά και να βγούμε Έξω Από το ΜΑΝΤΡΙ επιβάλετε…..

  6. Ο/Η παρατηρητης λέει:

    Εκει στη Βρισα δεν έχετε με τι άλλο ν ασχοληθείτε?

  7. Ο/Η αντι-παρατηρητης λέει:

    πως!!!!!!!! βεβαιως και ασχολουμαστε!!!! με εσας τους πολυασχολους που ….μας παρακολουθητε ανελειπως!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.