Διανομή λαδιού στους δικαιούχους δωρεάν τροφίμων

Αυτές τις μέρες ξεκινά η διανομή του λαδιού. Ήδη άρχισε  η παράδοση 33.066 κιλών ελαιολάδου στις κατά τόπους Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για τους  δικαιούχους του Προγράμματος  «δωρεάν διανομής τροφίμων  στους απόρους της χώρας – Πρόγραμμα Ε.Ε.»

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά:

«Με την παράδοση και του ελαιολάδου, ολοκληρώνεται η διανομή συνολικά 160.000 κιλών τροφίμων σε 5999  οικογένειες ή άλλως,  σε 12.323 συνδημότες μας, δικαιούχους του Οργανισμού μας, από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων 2014.

Όπως και πέρσι απευθύνουμε θερμή παράκληση σε όσους συνδημότες μας είναι ελαιοπαραγωγοί και δεν χρειάζονται το ελαιόλαδο, να το δωρίσουν στον Οργανισμό μας για τις ανάγκες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και των Παιδικών Σταθμών. Όσοι επιθυμούν να μας βοηθήσουν θα πρέπει να πάνε στους τόπους διανομής, να υπογράψουν για την παραλαβή του και κατόπιν να το παραδώσουν στις κατά τόπους Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες- Κοινότητες, αναφέροντας ότι είναι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

Θέλω να τονίσω ότι, πέρσι η ανταπόκριση των συνδημοτών μας ήταν συγκινητική, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος της προβλεπόμενης δαπάνης των 5.500 ευρώ για την αγορά λαδιού για τους Παιδικούς Σταθμούς, να μην χρειαστεί να δαπανηθεί για τον σκοπό αυτό και να διατεθεί για άλλες απόλυτα αναγκαίες δαπάνες (π.χ φάρμακα) του Οργανισμού μας.

Ελπίζω ότι και φέτος οι συνδημότες μας θα δείξουν την ανάλογη αλληλεγγύη, η οποία μας είναι πολύ πιο απαραίτητη, αφού φέτος λειτουργούμε και το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας. Το λάδι που για αυτούς περισσεύει θα καλύψει την ανάγκη  κάποιων άλλων συνδημοτών μας που το στερούνται!»

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.