Για τον Παλιόπυργο

Παλιόπυργος

Ο Παλιόπυργος και ίχνη κόγχης παλαιοχριστιανικής εκκλησίας δίπλα του

Με αφορμή την επιστολή του κ. Κώστα που δημοσιεύσαμε στο προηγούμενο άρθρο και στην οποία αναφέρεται το θέμα του Παλιόπυργου θέλω να θυμίσω ότι εδώ και πολλούς μήνες (μάλλον πάνω από ένα χρόνο ) δημοσιοποιήσαμε μέσα από τη σελίδα μας επίσημη δήλωση της προϊσταμένης της αρχαιολογικής υπηρεσίας  στο οποίο αναφέρονταν ότι υπάρχει επικαιροποιημένη μελέτη για τον Παλιόπυργο και ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η κυριότητα του Δημοσίου σε ένα κομάτι γης γύρω απ’ το κτίσμα ώστε να ενταχθεί η ανακαίνισή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Μέχρι τώρα οι δημοτικοί άρχοντες ούτε αυτό δεν κατόρθωσαν! Αν δεν γίνει αυτό όποιες άλλες προσπάθειες και να γίνουν δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Μακάρι η προσπάθεια που φαίνεται ότι ξεκινά ο κ. Κώστας, ο οποίος έχει ξοψέψει πολύ κόπο και χρόνο για την ανάξειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων του χωριού μας, να έχει θετικά αποτελέσματα. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει πρώτα εμείς, οι βρισαγώτες, να πεισθούμε ότι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια και ύστερα να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.