Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου συνεδριάζει για τελευταία φορά τη χρονιά που φεύγει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου. Ανάμεσα στα 42 θέματα που θα συζητηθούν δεν υπάρχει κανένα που να αφορά την ευρύτερη περιοχή μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

9 απαντήσεις στο Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

  1. Ο/Η anonymoysx λέει:

    για νέο μας το λες Δάσκαλε?? ούτε θα υπάρξει αν δε αλλάξει το συμβούλιο της Βρίσας

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

    ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΡΑ

    ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΤΟΙΜΟ

    ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΝ ?????

    ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΑ Κ ΤΟΥς 300

    ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ .

    ΤΟ ΚΤΗΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ …….. ΑΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ????Η ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ
    ΔΙΑΛΕΞΤΕ
    ΞΗΡΟ ΚΑΜΠΟΣ

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φαντάζομαι πως όταν γράφει το αρθρο “ευρύτερη περιοχη” εννοεί τον παλαιό δήμο Πολιχνίτου και οχι τη Βρίσα αποκλειστικά…..οπότε να αλλάξουν και τα υπόλοιπα τοπικά συμβούλια!!!!!!! Και όλοι γνωρίζουμε ότι γίνονται άπειρα δημοτικά συμβούλια κατά τη διάρκεια του έτους, το γεγονός ότι στο τελευταίο για το 2013 δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση για τη Βρίσα ή και για την ευρύτερη περιοχη του Πολιχνίτου, δε νομίζω ότι είναι άξιο αναφοράς. Όσοι ενδοιαφέρονται για το ε’αν πέρασε θέμα της Βρίσας, ας ανατρέξουν στα πρακτικά των συμβουλίων προηγούμενων μηνών

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η σελίδα μας για κάθε (σχεδόν) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ψάχνει να δει αν υπάρχει κάποιο θέμα που να αναφέρεται στην περιοχή μας και το παρουσιάζει. Αν δεν υπάρχει θέμα πάλι το αναφέρει. Η αναφορά είναι καθαρά ενημερωτική. Και ο ενημερωμένος πολίτης μπορεί να βγάζει τα συμπεράσματά του. Πιστεύω ότι οι αναγνώστες της σελίδας μας έχουν πληροφορηθεί μέσα απ’ αυτήν για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και αφορούν την περιοχή μας . Και όχι μόνο γι αυτά αλλά και για τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής για αντίστοιχα θέματα.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ” ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΡΟΛΟΙ. ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ.

  5. Ο/Η anonymoysx λέει:

    Εντάξη!! Ολα πάνε καλά στη (ευρύτερη περιοχή)ΜΑΣ!! ζούμε σε ένα παραδεισένιο μέρος! Καλή Χρονιά να έχουμε και καλή Λευτεριά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.