Της αγίας Κατερίνας

Της αγίας Κατερίνας σήμερα και γιορτάζει το εκκλησάκι που είναι λίγο μετά το ξύλινο γεφύρι στον Αλμυροπόταμο. Το πρωί στη θεία λειτουργία ήταν αρκετός κόσμος παρά τη σχετική ψύχρα που υπήρχε.

Κοντά είναι βέβαια και ο άγιος Νικόλας που εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι. Μάθαμε ότι τον έχουν κλειδωμένο διότι έχουν κλέψει εικόνες (μικρές) και τέσσερα απ’ τα τριάντα καθίσματα που πρόσφερε πριν λίγες μέρες χωριανός μας.

Βέβαια τα εκκλησάκια της περιοχής έχουν πέσει πολλές φορές θύματα κλοπών είτε των χρημάτων απ’ τα κουτιά είτε αντικειμένων.

Τώρα μου ήρθε στου νου και το εξής περιστατικό -άσχετο- που άκουσα πριν λίγες μέρες: Ένας γνωστός και μη εξαιρετέος που παρίστανε τον πλανόδιο εμποράκο, πουλούσε στον Πλάτανο μεταξύ άλλων μπουφάν. Πήρε κάποιος ένα σκουρόχρωμο και δοκίμασε κάποιος άλλος το τελευταίο που ναι μεν του έκανε αλλά ήταν ασπριδερό. “Ένα σκούρο δεν υπάρχει;” ρώτησε . Και η απάντηση: “Όταν κλέβεις δεν κοιτάς τα χρώματα!!!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Της αγίας Κατερίνας

  1. Ο/Η no name λέει:

    legontas auto daskale to teleytaio sxolio ine sa na katigoris kapion sigkekrimeno atomo tou xoriou! iparxoun poli! mi ta rixnoume ola se ayto to atomo ! opos ton sixoremeno polixroni pou polles fores plirone gia klopes allon,na imaste kai sosti

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Με συγχωρείς πολύ αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Εγώ αναφερόμενος σε κλοπές συνειρμικά θυμήθηκα το περιστατικό με το μπουφάν το οποίο παρέθεσα σημειώνοντας ότι είναι ΑΣΧΕΤΟ με τα παραπάνω. Τώρα από που βγάζεις εσύ το συμπέρασμα ότι κατηγορώ συγκεκριμένο άτομο και τα ρίχνω όλα σε έναν δεν ξέρω. Ίσως εσύ να ξέρεις κάτι παραπάνω από όσα εγώ γνωρίζω.

  2. Ο/Η no name λέει:

    oti ginete tora ta rixnoun olase ena sigkekrimeno atomo .. apla de thelo na to pistevo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.