Κομματικό Οφίτσιο

Η κυρία Δήμητρα Μπαλκίζα, επιχειρηματίας των Βατερών που είχε εκλεγεί στη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λέσβο ανέλαβε υπέυθυνη για τα νησιά Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου.

Καλή επιτυχία και …καλά ταξίδια!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

31 απαντήσεις στο Κομματικό Οφίτσιο

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΜΠΑΛΚΙΖΑ:
    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΤΙ;

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΛΚΙΖΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ?ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ..ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ(ΒΡΙΣΑ-ΒΑΤΕΡΑ)ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ…ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ..ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

  3. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Και να γραφει η Δημητρα στην ομαδα ξερουμε να τις απανταμε. Εσυ τι ζορι τραβας; Και αν δεν σ αρεσει τι καθεσαι ακομα και δε περνεις δρομο; Τουλαχιστον δεν εχεις τα κοτσια να τις γραψεις επωνυμος οπως ολοι μας. Απο κει να καταλαβετε τι ρολο βαρα ο ανωνυμος χαχαχα Δημητρα τα Συγχαριτηρια μου !!!

  4. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Λυπαμαι που θα σε πεταξω απο κει, αλλα θα σε βαλω σε Πολιχνιατικη ομαδα πρωτα. Το γραφω ετσι ωστε να καταλαβουν ποιος εισαι.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ειναι από Πολιχνίτο και μένει Βρίσα ?? Η Πολιχνίτο ??

  6. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Πολιχνιτο μενει ο κυριος.

  7. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Ευχαριστω ολους σας , φιλους και μη που παρακολουθητε τις δραστηριοτητες μου στα πολιτικα δρωμμενα, γιατι δειχνει το ενδιαφερον σας για την πολιτικη επικαιροτητα και θελω να ελπιζω οτι στο πληρωμα του χρονου με υπευθυνοτητα θα κανετε αυτο που επιβαλετε για να αλλαξουν οι καταστασεις που ταλαιπωρουν ολους μας. Επισης σας ευχαριστω και για τις ευχες σας.
    Διευκρυνηση 1. Πρωταρχικα ειμαι εκλεγμενο μελος της Συντονιστικης Επιτροπης των ΑΝ ΕΛΛ στη Λεσβο – Λημνο με οτι αυτο συνεπαγεται 2. Επιπλεον σαν Συντονιστης – Συνδεσμος εχω ευθυνη για την οργανωση του κινηματος στη Λημνο και Αγιο Ευστρατιο εως οτου δημιουργησουν δικη τους Συντονιστικη Επιτροπη. Αν καποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες για το κινημα και τις δρασεις που θα ακολουθησουν ειμαι στη διαθεση σας στο 22510 61120 / 6945479497

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μωρη καμπια ποτε θα γινεις μεταξοσκολικας

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΟΣ

    ΣΕ ΛΕΣΒΟ Κ ΛΗΜΝΟ.

    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    ΘΕΡΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ -ΛΙΣΒΟΡΙΟΥ ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      Κυριε Τσελεμπιδακη…βγαλτε την μασκα, μιληστε επωνυμα εδω, σας καλω σε συναντηση εργασιας, οπως εχω κανει πολλακις στο παρελθον, χωρις ανταποδωση απο μερους σας… να κανουμε μαζι την “αυτοψια” του θεματος που επιβαλεται και να προγραμματισουμε μαζι τι πρεπει να επιδιωξουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ για το θεμα των θερμοπηγων ΛΕΣΒΟΥ – ΛΗΜΝΟΥ …Το να κανετε ανωνυμα σχολια, χωρις να προσφερεται την ” εσω γνωση” επι του θεματος για τις Θερμοπηγες Πολυχνιτου που κατεχεται πολυ καλα , δεν βοηθαει σε ΤΙΠΟΤΑ…. Για να γινει μια καινουργια αρχη με πραγματικα οφελη για την αναπτυξη των Θερμοπηγων πρεπει να καθαριστει η “κοπρος του Αυγειου” που εχει συσωρευτει επι σειραν ετων …. σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνει κανενας… Λοιπον ( ασχετα με το τι θα κανω εγω επι του θεματος) , ιδου η Ροδος , ιδου και το πηδημα…

      • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

        ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ;;;; ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ….. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ….. ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ¨ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΤΟ ΕΣΥ” ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΝΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ FB ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΗΣ 6977592991. ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ!!!!

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        το κειμενο για τις θερμοπηγες γραφτηκε

        απο τον ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ τεχν.γεωπονος.
        πρωτο στην λιστα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ

        ΣΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

        ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ???????

        Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        ιδου οι θερμοπηγες
        ιδου κ το πηδημα ειναι το σωστο

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κα Μπαλκίζα…ο κύριος πιο πάνω που επικαλειστε , συζητάει μόνο με Πολιχνιάτες…
    Από τα “σκιούδια” και κάτω….δεν ασχολείται γιατί είναι όλοι αγράμματοι , ανεπάγγελτοι και εν πάσει περιπτώση…ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    εχει πεσει το επιπεδο αυτης της σελιδας

  12. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Για μερικούς που πιθανών να μην έχουν ακούσει τη ρήση του φιλοσόφου Φραγκίσκου Βολταίρου «Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω, και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις», αλλά και «όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, δεν είναι η καταγωγή, αλλά η αρετή που τους κάνει τη διαφορά»
    και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ????

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      …Η κυρια δεν τσιμπαει….

      • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

        ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ Ο “ΕΝΟΧΟΣ” ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ……”ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ” ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

  14. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Η σιωπή είναι σοφία, από εκεί εκπορεύεται κάθε σοφία, αν το μωρό του τρυγονιού δε γουργούριζε δε θα τραβούσε κοντά του το μωρό του φιδιού που τριγυρίζει.(Μεντζντούμπ)

  15. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Κυριε Τσελεπιδακη θα σε παρακαλεσω να μην αχολησε μαζι μας διοτι ειμαστε φιλεναδες και τα μοιραζομαστε ολα μεταξυ μας. Και δευτερον, δε μας ειπες πριν σε μπλοκαρω στο πρωσοπικο μου προφιλ που μ ενοχλουσες ενω δεν ειπα ονομα πουθενα, τι σε ειπα; Σου ειπα προσεχε τις απειλες υπαρχει και η δικαιωσυνη…μη το τραβας το σχοινι !!!

  16. Ο/Η Ν λέει:

    Μπορειτε να ξεκατινιαζεστε κ στη γειτονεια σας κ οχι σε μια σελιδα π εκανε ο δασκαλος…!δεν θεωρειτε καλυτερο να βρεθειτε απο κοντα κ να λυσετε τις διαφορες σας…?πολιτισμος?αν τον εχετε ακουστα…

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΕ!!!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ

  17. Ο/Η Ν λέει:

    Σωστός αντωνη…αλλα για να μιλας με ντοκουμεντα θα εχεις ενα δικιο νομιζω.αν κ δεν γνωριζομαι ουτε με σενα κ ουτε με την κυρια π μαλωνετε….μαλλον εχετε προηγουμενα…χα χα χα

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΡΩ!!!!! ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ!!!!, ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!! ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΡΗΠΤΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΑΜΟΙΞΗ!!!!

  18. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ.

  19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΤΟ ΔΝΤ Κ Η ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ Κ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ.

    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.