Τα ρεζίλια μας

Για μια ακόμα χρονιά, σήμερα 30 Αυγούστου, ήρθε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου στα Βατερά για να μετρήσει τις εκτάσεις που καταλαμβάνουν οι κάθε είδους δραστηριότητες των επαγγελματιών στην παραλία  και να “κόψει το κοστούμι” που θα πρέπει να καταβάλει ο καθένας στο δημόσιο ταμείο.

Τώρα που τέλειωσε η τουριστική περίοδος και πολλοί τα μαζεύουν, τώρα “κατάφεραν”, λένε, να έρθουν. Και με τη συμπεριφορά τους χωρίζουν τους επαγγελματίες της περιοχής σε δυο κατηγορίες: Στους προνοητικούς, που μάζεψαν ήδη τις μισές ομπρέλες τους και στους υπόλοιπους που θέλουν “με το ζόρι” να συνεχίσουν το καλοκαίρι και την τουριστική περίοδο.

Μπράβο στην Κτηματική Υπηρεσία Λέσβου!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

9 απαντήσεις στο Τα ρεζίλια μας

  1. Ο/Η ΚΟΥΙΖ λέει:

    ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ????

  2. Ο/Η ΛΥΣΗ λέει:

    Η ΑΡΕΝΑ!!!!!!! ΤΙ ΚΕΡΖΙΖΩ?

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μπραβο εκανες την τυχη σου εισαι ο καλυτερος !και ο εξυπνοτερος!και ο πιο νομοταγης πολιτης!μας εχεις εντυπωσιασει με την ευφυεια σου!εχεις και χιουμορ παναθεμα σε οποτε την επομενη φορα θα τους πουμε να ειδοποιησουν και εσενα μην βρεθεις προ εκπληξεων!!

  4. Ο/Η ΛΥΣΗ λέει:

    ΕΙΔΕΣ? ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΞΕΣΦΗΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ @ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΗΧΤΟΣ! ΧΑ

  5. Ο/Η ΛΥΣΗ λέει:

    ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ! ΕΔΩ ΖΩ! ΤΑ ΒΛΕΠΩ ! ΤΑ ΞΕΡΩ! ΔΕ ΤΡΟΩ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

  6. Ο/Η ΛΥΣΗ λέει:

    ΟΧ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

  7. Ο/Η αγνωστος λέει:

    Μαλωνετε μεταξυ σας,μαλωνετε στις υπηρεσιες με υπαλληλους, ρωτηστε και μαθετε σε καποια υπηρεσια εκει στο πολιχνιτο σημερα εκλεισε ενα τμημα του, εξαιτιας της συμπεριφορας καποιων.Σημερα εκλεισε το συγκεκριμενο τμημα αυριο ολοκληρη η υπηρεσια καθως εσεις θα μαλωνετε μεταξυ σας και θα βγαζετε οτι απωθημενα εχετε σε αλλους.Αλλαξτε νοοτροπια γιατι θα μεινετε μονοι σας.Τελικα στη ζωη παιρνεις αυτο που σου αξιζει και ισως για καποιους θερμοκεφαλους και αγενεις αξιζει να κλεισει ολοκληρη η υπηρεσια!!

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ας πληρώνουν τουλάχιστον αυτοί που βγάζουνε και οχι αυτοί που παίρνουν τα λίγα !
    ‘Αλλο 5-10 ομπρέλλες και άλλο 105-110 … ή 210

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.