Τώρα που τέλειωσε το φεστιβάλ…

Τώρα που τέλειωσε το φεστιβάλ με τα θετικά και τα αρνητικά του, που ο καθένας μας αξιολογεί ανάλογα με τον τρόπο που σκέφτεται, τα συμφέροντά του, τα ενδιαφέροντα και τις φοβίες του, τώρα που “ηρεμήσαμε” μήπως πρέπει να ψάξουμε μπας και δούμε πουθενά τον …ναυαγοσώστη! Μήπως δούμε πουθενά τις σημαδούρες που καθορίζουν την περιοχή όπου την προτεραιότητα έχουν οι κολυμβητές!

Αν δεν μας δοθεί του χρόνου η γαλάζια σημαία θα είναι “αργά για δάκρυα Στέλλα” (όπου “Στέλλα” ο καθένας από μας). Αν και άκουσα το εξής κουφό (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια!) Φέτος λέει τα Βατερά δεν χαρακτηρίστηκαν ως πολυσύχναστη παραλία και για τούτο δεν χρειάζεται ναυαγοσώστης!!! Αν αληθεύει ας μας πούνε ποιος ήταν ο (κατά το γνωστό ανέκδοτο) Δεσπότης που βάφτισε το κρέας …ψάρι!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Τώρα που τέλειωσε το φεστιβάλ…

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σκηνές… ροκ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λέσβου…με καρυδια και γιαλαντζι…
    http://www.zougla.gr/greece/article/skines-rok-sti-sinedriasi-tou-ds-lesvou

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    To Graffiti δεν είναι μόνο άσχημο άλλα υποσκάπτει το ηθικό σε εργαζόμενους και πελάτες ή σε κατοίκους που μένουν σε κτίρια ή περιοχές με graffiti. Επίσης κατεβάζει τη άξια του κτίριο αλλά προκαλεί τα άτομα που το κάνουν να συνεχίζουν τη δράση τους στο ίδιο σημείο.
    http://www.abio.gr/index.asp?action=list&cid=489&mid=480,489

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΡΑΦΙΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.
    ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ…………… Μ Ι Ζ Ε Ρ Ι Α ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ .

  4. Ο/Η ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ λέει:

    ΑΜΑ ΣΟΥ ΓΥΡΕΨΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ …ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ …ΧΑΧΑΧΑΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.