Η προσπάθεια για να συμμετάσχει και “η Βρίσα” στη σύμπραξη για το γεωπάρκο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για τη ένταξη του Δήμου Λέσβου στο Ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο δίκτυο  γεωπάρκων. Απ’ τη σύμαβση αυτή (μεταξύ Μουσείου Σιγρίου, Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δήμου Λέσβου και  Περιφέρειας) απουσίαζε το Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας και Εκπαίδευσης του χωριού μας και επομένως και το πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ήδη είχαμε ενημερώσει για την επιστολή του γεωλογικού τμήματος του πανεπιστημίου της Αθήνας για το θέμα προς το Δήμαρχο.

Με πρωτοβουλία του χωριανού μας δημοτικού συμβούλου Στρατή Καραγεωργίου συγκεντρώθηκαν 22 υπογραφές για να συζητηθεί ξανά το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο (πράγμα που πρέπει να γίνει υποχρεωτικά) Το κείμενο που υπογράφτηκε απ’ τους 22 δημοτικούς συμβούλους μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Είναι άξιο επισήμανσης ότι το κείμενο μεταξύ άλλων υπογράφει και ο Αριστείδης Ταξείδης (σύμβουλος του Βουνάτσου), ο Στρατής Αλεξίου (ανεξαρτητοποιημένος σύμβουλος του Βουνάτσου) καθώς και ο Βαγγέλης Παλαιολόγος (επικεφαλής του συνδυασμού Αγωνιστική συνεργασία) και ο Αριστείδης Χατζηκομνηνός (επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης), ο Γιώργος Λεμονός (σύμβουλος με τον Πατερέλλη) και ο Στρατής Κύτελης (σύμβουλος με τον Χατζηκομνηνό) δηλαδή όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που κατάγονται απ’ την περιοχή μας εκτός απ’ τον αντιδήμαρχο Νίκο Κατράνη!!! Να υποθέσουμε ότι δε θα το έμαθε γιατί είναι πολύ βαρύ να υιοθετήσουμε την άποψη που κυκλοφορεί ότι φοβήθηκε μη χάσει την καρέκλα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η προσπάθεια για να συμμετάσχει και “η Βρίσα” στη σύμπραξη για το γεωπάρκο

  1. Μακαρι να μην αληθευει, αλλα τιποτα δεν ειναι απιθανο, ειδικα οταν εχει ειπωθει οτι ειναι πιθανος υποψηφιος για την προσφατως χηρευσασα θεση του Αντιδημαρχου επι των Οικονομικων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.