Εξωφρενικό!!!

Λάβαμε το παρακάτω ενυπόγραφο μήνυμα. Μόνο αυτό δεν είχαμε ακούσει! Προσυπογράφω την τελευταία πρόταση: “αυτός έσερνε την ανάπτυξη!” Για να έχουμε ως τοπική κοινωνία το “γνώθι σ’  αυτόν”!!!
Αγαπητε κυριε Νικελλη καλημερα σας,
θέλησα να αναφέρω ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στα Βατερά,ευτυχώς τις βραδινές ώρες και θα καταλάβετε τι εννοώ όταν λέω ευτυχώς.
Περιπου μετά τις 10 το βράδυ όταν ευτυχώς είχανε φύγει οι περισσότεροι επισκέπτες του τριημέρου,κάποιος ντόπιος ,δεν γνωρίζω το όνομα του,κατέβαινε με ένα τρακτέρ με μεγάλη ταχύτητα τον κεντρικό δρόμο των Βατερών περνώντας μπροστά από τα μαγαζιά,με σβηστά φώτα..σέρνοντας έναν ψόφιο γάιδαρο!!!Εγώ εργάζομαι σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής και εκείνη την στιγμή σέρβιρα μια παρέα τουριστών .Η κυρία της παρέας έμεινε με ανοιχτό το στόμα από το θέαμα.Στη συνέχεια έπρεπε να κλείσουμε και την μύτη μας διότι η δυσωδία ήταν απίστευτη.Έκπληκτη και η ίδια απολογήθηκα ότι προφανώς πήγαινε τον γάιδαρο κάπου για να ταφεί.Όμως το θέαμα του γαιδάρου να ξεκοιλιάζεται στην άσφαλτο και τα εντόσθια να βγαίνουνε φαντάζομαι ότι θα της μείνει αξέχαστο.Αργότερα έμαθα ότι κι άλλοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και όσοι δεν το είδανε το μυρίσανε!Μετά από αυτό το περιστατικό διερωτάμαι δεν μπορούσε να μεταφέρει τον γάιδαρο με άλλο τρόπο και όχι σέρνοντας τον(τα αδέσποτα της περιοχής να γλείφουνε τα υγρά από τον δρόμο είναι επίσης κάτι αξιομνημόνευτο) και στην τελική έπρεπε να περάσει από τον κεντρικό δρόμο ,δεν μπορούσε να πάει από τον πάνω δρόμο (από το κάμπινγκ);Ήτανε  μια κίνηση ασυλλόγιστη σαφέστατα,αποτέλεσμα όμως άγνοιας,μεθυσιού,αδιαφορίας,ασέβειας προς τους συμπολίτες –επισκέπτες,ένα από τα παραπάνω ή όλα μαζί;Δεν έχουμε δικαίωμα να παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε επισκέπτες όταν εμείς οι ίδιοι σαμποτάρουμε τον τόπο μας.Θα με ενδιέφερε πραγματικά να διαβάσω την άποψη των αναγνωστών σας,γιατί ακόμα δεν έχω καταλήξει τελικά θέλουμε εδώ στο νησί να προοδεύσουμε ή μας αρέσει η συμπεριφορά της στάνης(ωραιότατο μέρος η στάνη για τα πρόβατα όμως μην παρεξηγούμαστε!).Κλείνοντας να παραθέσω το σχόλιο κάποιου γνωστού μου για το συμβάν …”έσερνε την ανάπτυξη!”
Με εκτίμηση,
Π Γ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

9 απαντήσεις στο Εξωφρενικό!!!

  1. Ο/Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΟΩΝ λέει:

    1)να γινει δικαστηριο γιατι ψωφισε ο γαΐδαρος,
    2)δεν περιμεναμε αυτον τον απαραδεκτο να μας διξει οτι δεν σεβομαστε τους ανθρωπους αλλα και τα ζωα
    3)επρεπε να ειδοποιηθει η αστυνομια
    4)σιγουρα καποιος θα ειδες ποιος ηταν αυτος ο “εξυπνος”ευτηχως που δεν σκοτωσε κ κανεναν ανθρωπο η αλλο γαΐδαρο
    5)μηπως σκοπιμα σκοτωσαν το καημενο ζωο???ΕΛΕΟΣ!!!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΟ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ!!!

  2. Ο/Η ΜΠΑΡΠΑ ΜΗΤΡΟΥΣ λέει:

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΕ ΑΝΘΡΟΠ?ΓΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΑΙΔΑΡ????

  3. Ο/Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ λέει:

    ΜΕ ΣΥΝΓΧΩΡΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΑΔΑΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΖΩΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΟΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!
    ΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ?

  4. Ο/Η Aλιευς λέει:

    Μια παλιά μπαλάντα του Κώστα Χατζή,

    Κλαίει ο γερο-γαϊδαράκος
    Με παράπονο πολύ
    Γιατί Άνθρωπο τον είπαν
    Κι είν΄μεγάλη προσβολή
    Στα βαθιά τα γηρατειά του
    Άνθρωπο να τον επούνε
    Πως τη λεν’ τέτοια κουβέντα
    Δίχως να τον λυπηθούνε
    Κλαίει ο γερο-γαϊδαράκος
    Με παράπονο πολύ
    Λέει μεσ’ τ’ αναφιλητά του
    Με σπαρακτική φωνή

    Άνθρωπος εγώ δεν είμαι
    Και μπορώ να τα’ αποδείξω
    Αντικλείδια εγώ δεν φτιάχνω
    Δεν μπορώ να διαρρήξω
    Τα παιδιά μου δεν τα δέρνω
    Δεν μισώ
    Δεν κοροϊδεύω
    Δεν μετέχω σε απάτες
    Δεν σκοτώνω
    Δεν ληστεύω
    Εγώ δεν κάνω ατιμίες
    Ούτε σαμποτάζ και φόνους
    Στυγερές δολοφονίες
    Δεν προδίδω εγώ τους νόμους

    Όλ’ αυτά να τα σκεφτείτε
    Γιατί λάθος έχει γίνει
    Είμαι γνήσιο γαϊδούρι
    Άνθρωπος δεν έχω γίνει

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΙΕΥΣ….ΜΠΡΑΒΟ….ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

  6. Ο/Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ λέει:

    μπραβο ποιημα με νοημα!!!

  7. Ο/Η Αζαζελ λέει:

    Αλλος ενας ΓΚΑΖΜΑΣ. Που ειναι το περιεργο και εκπλαγηκατε? Εδω ειχαμε 2-3 μηνες που τρογαμε ψοφαλογα απο εταιριες παραγωγης αλλαντικων. Μαλακες υπαρχουν πολλοι, μαλακοΓΚΑΖΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ.Δυστυχως ειναι και ο μεσος μυτιληνιος.

  8. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που το παιζουν πατριωτες. Κατ εμε δεν ειναι πατριωτες. Οταν εισαι νοερα εδω δεν λιθοβολας ουτε τον τοπο σου ουτε τους τους ανθρωπους του. Αρα ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Για τους ανθρωπους του ευλογημενου τοπου αυτου οποιος μιλαει να πλενει το στομα του πρωτα. Αλλοι που ζουν στο εξωτερικο λαχταρουν να πατησουν τουτη δω τη γη. Και παντα μιλανε με συγκινηση για τον τοπο μας. Επειδη βρεθηκε ενας ψυχοπαθεις σημενει ολοι οι Μυτιληνιοι ειναι ιδιοι; Ελεος!
    Και παω τωρα στο θεμα με το ζωο. Οποσδηποτε αυτος που το εκανε του χρειαζετε το ιδιο καμωμα να δουμε του αρεσει, αλλα να ναι ζωντανος να ακουει το γιουχαρισμα και να τραβα τους πονους που τραβηξε το καημενο ζωο.

    • Ο/Η Αζαζελ λέει:

      Εσεις του εξωτερικου εχετε μια απολυτα εξιδανικευμενη εικονα του τοπου. Δυστυχως ΗΤΑΝ ευλογημενος και ΕΙΧΕ χαρισματικους ανθρωπους. Τωρα στα χωρια εχουν μεινει σχεδον μονο κατακαθια σαν τον φιλο που σβαρνουσε το ζωντανο. Δυστυχως ειναι οι πλειψηφια στη Λεσβο που εχουν χαρακτηριστικα ελλειψης παιδειας, συντηρητισμου ασεβειας σε ζωα/ ανθρωπους/επισκεπτες κτλ. Αν θες να αλαξεις μια κατασταση πρεπει να αναγνωριζεις τα προβληματα της και οχι να κρυβεσε πισω απο το δαχτυλο σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.