Η παρέμβαση του γεωλογικού τμήματος για το γεωπάρκο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χτες το Γεωλογικό τμήμα αντέδρασε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να το αποκλείσει από την προγραμματική σύμβαση για την ένταξη του Δήμου στο Ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο δίκτυο γεωπάρκων. Συγκεκριμένα το τμήμα έστειλε επιστολή στο Δήμαρχο, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του καθηγητής Σταματάκης και ο καθηγητής και πρόεδρος της Γραμματείας των  Φίλων του Πανεπιστημιακού Κέντρου Βρίσας  Ακιν. Κελεπερτζής, με την οποία αφενός εξηγεί γιατί το Πανεπιστήμιο της Αθήνας νομιμοποιείται να συμμετέχει στη σύμπραξη και αφετέρου εξηγεί το τί μπορεί να προσφέρει και ζητά να επαναξεταστεί η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου θεωρώντας προσχηματική τη δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουν τις προθεσμίες.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω

επιστολή γεωλογικού τμήματος

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η παρέμβαση του γεωλογικού τμήματος για το γεωπάρκο

  1. Δεν παραξενεβομαι …Παντα ετσι γινοταν , γινεται και θα γινεται….Οι Αρχοντες της Μυτιληνης, συνεπικουρουμμενοι με τα αλλα συμφεροντα του νησιου , με την απαραιτητη πολιτικη στηριξη ( βεβαιως, βεβαιως ) βαζουν στην ακρη ( παλι ) τα δικαιωματα της Νοτιας Λεσβου και κατ επεκταση του Πανεπιστημιακου Κεντρου Βρισας … Θυμαται κανενας τι ειπωθηκαν στη συναντηση για το ΠΚΒ στο Πολυκεντρο Πολιχνιτου το καλοκαιρι ? και την αντιδραση της κ.Παττακου οταν ευστοχα αναφαιρθηκα στον αιτιο της κακοδαιμονιας μας…σιγα μην σταξει η ουρα του γαιδαρου..Φιλοι συντοπιτες εγω τα “επαιρνα στο κρανιο” πριν απο 10 χρονια οταν πηγαινα με τις αποστολες του Επιμελητηριου στη Σμυρνη ( για να αναπτυξουμε το Τουριστικο Ρευμα ) και παιζανε βιντεο με τα αξιοθεατα της Λεσβου που δεν εδειχναν την περιοχη Πολιχνιτου-Βρισας-Βατερων ΚΑΘΟΛΟΥ. Η δικαιολογια ηταν οτι το βιντεο εγινε βιαστικα και δεν ειχαμε καιρο…. οπως βλεπεται η δικαιολογια ειναι ακομα επικαιρη ( οσο εμεις την δεχομασται φυσικα …και την καταπινουμαι αμασητη ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.