Κόσμος πάει κι έρχεται!!!

Τελευταίες εβδομάδες του σχολικού έτους για τα Δημοτικά σχολεία και μιας και η Παρασκευή προσφέρεται για εκδρομές σήμερα είχε κίνηση η περιοχή μας. Πολλά πούλμαν έκαναν την πρώτη στάση στον Πολιχνίτο, όπου οι εκδρομείς επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο και στη συνέχεια γέμισαν τις …καφετέρειες.

Επόμενη στάση το χωριό μας με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Σπάνια οι εκδρομείς προχωράνε πέρα απ’ τον Άγιο Κωνσταντίνο.  Προχτές είδα το σχολείο Πηγής – Κώμης να προχωρά προς την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, όπου όπως μου είπαν τους περίμενε  ο ιερέας.

Το κακό είναι ότι απ’ τους επισκέπτες των σχολικών εκδρομών εκτός απ’ τις εισπράξεις του Μουσείου και κάτι ψιλά στο παγκάρι του Αγίου Κωνσταντίνου δεν μένει τίποτα άλλο στο χωριό. Δυστυχώς δεν υπάρχει κοντά στο Μουσείο μια καντίνα να πουλάει παγωτά και  αναψυκτικά.

Τέλος τρίτη στάση των λεωφορείων ήταν τα Βατερά όπου έμειναν για φαγητό.

Το Δημοτικό σχολείο του χωριού μας σήμερα πραγματοποίησε τη δική του εκδρομή με προορισμούς την Αγιάσο, τον Ασώματο (όπου το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) και οι Άγιοι Ανάργυροι.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.