Πάσχα στα Βατερά, Ανάσταση στη Βρίσα!!!

Κατά καιρούς πολλοί επώνυμοι και μη, 100_4747ξένοι προς το χωριό μας, αποφασίζουν να παραβρεθούν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην Ανάσταση στη Βρίσα, όπου …το κλίμα είναι διαφορετικό!

Χρώμα πάνω στην υγρή άμμο Φέτος έρχεται το ξενοδοχείο “Ειρήνη” να βοηθήσει και να διευκολύνει τέτοιες αποφάσεις. Για ένα τετραήμερο λοιπόν (τρεις διανυκτερεύσεις) καθόρισε τιμή 80€ το δίκλινο και τα παιδιά δωρεάν! Στην τιμή περιλαμβάνεται πλούσιο πρωινό. Εξάλλου το Σαββάτο, μετά την Ανάσταση, θα υπάρχει μπουφές μαγειρίτσα και άλλα πασχαλινά με 12 € το άτομο και την Κυριακή το μεσημέρι πλούσιος μπουφές για το πασχαλινό τραπέζι με 15 € το άτομο!

Οι επισκέπτες μπορούν το απόγευμα της Κυριακής να παρακαλοθήσουν τηΝηνεμία Δευτερανάσταση στη Ζωοδόχο Πηγή της Βρίσας και το κάψιμο του “Οβραίου” σε πλατεία του χωριού.

Τα Βατερά αυτή την περίοδο είναι πανέμορφα με στολισμένη ολόκληρη την παραλία στο πάνω μέρος της με πολύχρωμα λουλούδια. Ήδη μέρα με τη μέρα οι κολυμβητές αυξάνονται!

Εξάλλου σιγά – σιγά ανοίγουν τα καταστήματα. Σήμερα είδα ανοιχτό το “Μύλο” ενώ έχω διαβάσει ότι την Πρωτομαγιά θα ανοίξει και το ξενοδοχείο “Αφροδίτη”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.