Λείπει η ευαισθησία!

Φωτογραφία0374

Χτες Παρασκευή δεν μαζεύητηκαν τα σκουπίδια. Είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο πετρέλαιο -εξαιτίας γραφειοκρατικών λόγων- για να κινηθούν τα απορριματοφόρα.

Είτε δεν υπήρχαν χρήματα, είτε η γραφειοκρατία και η ανικανότητα δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τις αναγκαίες πιστώσεις στην ώρα τους το γεγονός είναι ότι τα σκουπίδια δεν μαζεύτηκαν.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχαν παρουσιαστεί άλλες δυσλειτουργίες στην αποκομιδή των σκουπιδιών να θεωρήσουμε -επιστρατεύοντας όλη την καλή μας διάθεση- το συμβάν μια κακιά στιγμή και να το δικαιολογήσουμε. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί είναι η έλλειψη ευαισθησίας απ’ τους υπεύθυνους να ενημερώσουν τον κόσμο. Ήταν τόσο δύσκολο να βγει μια ανακοίνωση την Πέμπτη το βράδυ ώστε να μη βγάλει ο κόσμος τις σακκούλες στο δρόμο;  Κρίμα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Λείπει η ευαισθησία!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    στον Πολιχνιτο ομως μαζευτηκαν εκει υπηρχε πετρελαιο…….

  2. Ο/Η ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ λέει:

    Έχεις δικαιο για όλα τα παραπάνω Στρατή. Θα έπρεπε όμως κάποιος από την Δημ. Εν. πολιχνίτου να έχει ενημερώσει την Κοιν. Βρίσας ότι ότι η αποκομηδή σκουπιδιών δε θα γίνει, ώστε να γίνουν εγκαίρως οι απαραίτητες ενεργειες και να βγει και η ανακοινωση!!!

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Συμφωνώ απόλυτα και απ’ ότι γνωρίζω κανείς δεν ενημέρωσε κανέναν στο χωριό. Σιγά μην ασχολούνται και με τέτοιες λεπτομέρειες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.