Χωρίς γιατρό

Άκουσα ότι ο αγροτικός γιατρός φεύγει και έτσι θα μείνουμε χωρίς γιατρό. Τουλάχιστον να γίνουν κάποιες ενέργειες ώστε μέχρι να τοποθετηθεί καινούριος να έρχεται μια φορά τη βδομάδα κάποιος απ’ το Κέντρο Υγείας να εξυπηρετεί τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό θα αποσυμφορείται και η πίεση στο Κέντρο Υγείας όπου αναγκαστικά θα καταφεύγουν όλοι.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Χωρίς γιατρό

  1. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

  2. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΟΥΤΟΣ ΣΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΓΩ…ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΔΕ ΞΕΡΩ!!! ΑΜΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΠΗ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΡΑΤΗ.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ”ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”?????????

    • Ο/Η Μυρσινη λέει:

      Παντα πριν φυγει ο γιατρος γνωριζουμε τον καινουριο. θα ερχοντε μαζι οι γιατροι να δειξει ο παλιος στο νεο ορισμενα πραματα στο ιατρειο. ακομα δεν εφυγε την κατασροφη φερατε. Αλλα στο κοτσομπολιο.. πρωτοι ειμαστε!!! Ετσι κουβεντα να γινετε..να χουμε να λεμε βρε αδερφε!!!

  4. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΡΙΚΑΡΩ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.