Φωτογραφίες της περιοχής μας από ειδικό του είδους!

Πήραμε ένα mail από τον κ. Κώστα Στεφάνου, αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας ε.α.   ο οποίος κατάγεται από το χωριό μας, στο οποίο υπήρχε μια εξαιρετική προσφορά: Μας προσφέρει κάποιες φωτογραφίες της περιοχής μας, από τη μεγάλη και εξαιρετικής ποιότητας συλλογή που έχει,  για να εμπλουτίσουμε το φάκελλο με τις φωτογραφίες που έχουμε στην κεντρική σελίδα του vatera.gr

 Όπως αναφέρει -μεταξύ άλλων- στο μήνυμά του: Έχοντας όμως πάντα κατά νου τους νεώτερους και τους ξενιτεμένους μας προς τους οποίους και οι μεγάλες υποχρεώσεις μας, αποφάσισα να διαθέσω μερικές χωρίς υδατόγραμμα για κάθε χρήση. Έτσι ο οποιοσδήποτε στο κόσμο θα μπορεί να “κατεβάσει” και να κρατήσει ή να εκτυπώσει φωτογραφίες των Βατερών και της Βρίσας με αρκετά μεγάλη ευκρίνεια.

Εμείς με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε την πρότασή του και μάλιστα του ζητάμε αν είναι δυνατό να έχουμε φωτογραφίες από ολόκληρη την περιοχή μας (περιοχή Πολιχνίτου). Τις τρεις πρώτες που έστειλε ενδεικτικά τις έχουμε αναρτήσει ήδη στο φάκελλο “φωτογραφικό υλικό”

Τις φωτογραφίες θα τις αναρτούμε και στον “Πλάτανο” για να είναι πιο άμεσα προσιτές στους αναγνώστες μας.Vatera - 2005-10-29 - 164 Vatera - 2004-07-03 - 133 Vatera - 2004-07-09 - 149

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.