Ακόμα μια σφαλιάρα…

Ακόμα μια σφαλιάρα στην περιοχή μας. Βγήκε η προκήρυξη για μικρά επενδυτικά σχέδιαστη γεωργία. Σύμφωνα μ’ αυτήν (απ’ το lesvownews.net) κανένα χωριό της περιοχής μας δεν εντάσσεται σ’ αυτήν!!!

 

Πρόγραμμα Leader. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΛ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του Προγράμματος.

Το Πρόγραμμα δίνει επιδοτήσεις από 50 έως 65% σε επενδύσεις μικρής κλίμακας. Οι τομείς που θα πρέπει να κατευθύνονται οι επενδύσεις είναι: 
– Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων
– Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες
– Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων
– Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων
– Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό
– Διατήρηση και αναβάθμιση της αγροτικής κληρονομιάς
Τα επενδυτικά σχέδια που θα διεκδικήσουν από το Πρόγραμμα θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στα χωριά Αγία Μαρίνα, Αλυφαντά, Λουτρά, Μόρια, Πάμφιλα, Παναγιούδα, Ταξιάρχες, Αγία Παρασκευή, Ασώματο, Κάτω Τρίτος, Θερμή, Πύργοι Θερμής, Μιστεγνά, Νέες Κυδωνιές, Ερεσό, Μανταμάδο και Πλωμάρι

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ακόμα μια σφαλιάρα…

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στρατή καλησπέρα
    Η περιοχή μας ήταν ενταγμένη στο ίδιο πρόγραμμα κατά την προηγούμενη περίοδο , και μάλιστα χωριανοί μας επιχειρηματίες είχαν ενταχθεί και πραγματοποίησαν επενδύσεις κυρίως στό μεταποιητικό και τουριστικό τομέα.Τώρα είναι η σειρά άλλων περιοχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.