Λέτε να το ματιάσαμε!!!

Δυο μέρες δούλεψε το γκρέιντερ που είχε στείλει ο Δήμος -ύστερα απ’ την παρέμβαση του Στρατή Καραγεωργίου- για τη βελτίωση των αγροτικών δρόμων και χτες χάλασε!!! Πάνω που είπαμε «επιτέλους, θα πάμε στα χωράφια μας!» έσπασε ένα εξάρτημα και τώρα περιμένουν το ανταλλακτικό.

Πάντως το θέμα αυτό δημιούργησε σε πολλούς την εξής απορία:

«Είναι δυνατό να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε δυο χωριά (Βρίσα -Σταυρό) της δημοτικής ενότητας Πολιχνίτου, που εμποδίζει τους ανθρώπους, στην κορύφωση της ελαιοσυγκομιδής, να πάνε στα χωράφια τους και αντί να νοιαστεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να λύσει το πρόβλημα, να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ένας απλός δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης! «

Και όπως φάνηκε αρκούσε μια επίσκεψη -και φυσικά πειστική συζήτηση- στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βατό.

Υ.Γ. Στο χωριό μοιράστηκαν επιτέλους(!)  τα ζυμαρικά στους δικαιούχους, χωρίς να περιμένουν να έλθουν και τα άλλα τρόφιμα. Και εδώ η δουλειά έγινε με πρωτοβουλία ενός δημοτικού συμβούλου, του Αριστείδη Ταξείδη, και φυσικά της προέδρου, σε αντίθεση με τη θέση του αρμόδιου αντιδήμαρχου «ας περιμένουμε να τα μοιράσουμε όλα τα τρόφιμα μαζί»

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Κατηγορίες: Ειδήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

3 απαντήσεις στο Λέτε να το ματιάσαμε!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ-ΠΡΕΠΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΝΟΜΑΡΧΗΣ) , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.
    ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ( ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΥΣ) ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…..
    «Α ΡΕ ΚΟΥΠΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΗΤΗ»…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.