Παρέμβαση για τη Συλλογή Φυσικής Ιστορίας

Παρέμβαση προς τον Δήμαρχο Λέσβου και τον Αντιπρύτανη του πανεπιστημίου της Αθήνας πραγματοποίησαν ο Σύνδεσμος φίλων του Μουσείου, ο Σύλλογος Πολιχνιατών και ο αντίστοιχος Βρισαγωτών Αθήνας για τα προβλήματα της Συλλογής.

Προσπαθούν και παλεύουν να διατηρήσουν το θέμα της λειτουργίας της Συλλογής ανοικτό (παράλληλα με τις προσπάθειες να προχωρήσει η υπόθεση του Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης) οι Σύλλογοι αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι απευθύνονται σε τυφλούς “τα τ’ ώτα, τον τε νουν, τα τ’ όμματα”

Περισσότερα στο ρεπορτάζ του χτεσινού ΕΜΠΡΟΣ εδώ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Παρέμβαση για τη Συλλογή Φυσικής Ιστορίας

  1. Ο/Η KΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ λέει:

    Δάσκαλε, διάβασα γιά τα όσα γράφτηκαν στο Εμπρός.Θέλω όμως να πώ ότι το πρόβλημα της τουαλέτας πού λένε,δέ υπάρχει πιά! καί τα τζάμια έχουν σπάσει πράγματικα από ένα δυνατό άνεμο εδώ καί περίπου 3 χρόνια,όταν ο άνεμος αυτός σήκωσε και το σκεπό της αποθήκης του Στάθη Κουτσουραδή.Τα παραθυρόφυλλα είναι σε αυτή τη κατάσταση από επί δημαρχίας Συκά και επειδή είναι δημοτικό κτήριο είχε ενημερωθεί ο τότε Δήμαρχος καί τέλος γιά τα ηλεκτρικά ξέρω ότι αν και δε υπάρχει πρόβλημα,οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και μάλλον πρόχειρες. Τα τζάμια πρέπει να μπούν γιατί καί εγώ ο ίδιος έχω ευθύνη ωςπρος τούς επισκέπτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.