Νοικιάζονται τα κτήματα του σχολείου!

Δημοσιεύτηκε με χτεσινή ημερομηνία στη “Διαύγεια” του Δήμου Λέσβου η διακήρυξη για την ενοικίαση των κτημάτων του σχολείου.

Τα λιοκτήματα που νοικιάζονται για πέντε χρόνια (μέχρι 30-11-2017) είναι τα : Τζίβα (8.900 τ.μ – 72 ελαιόδενδρα), Κουκβάς (10.000 τ.μ – 200 ελαιόδενδρα), Κλουξ (5.000 τ.μ), Τούμπες (1.000 τ.μ), Μανταλωμένη.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου και ώρα 10-11.00 στα γραφεία της Δημοτικής ενότητας Πολιχνίτου. Η πρώτη τιμή ορίστηκε στα 720 €

Την ίδια μέρα νοικιάζεται ο δασότοπος στο Πλατάνι και ο δασοβοσκότοπος στου Καντήλη Πλάτη για 3 χρόνια (μέχρι το 2015). Τιμή εκκίνησης 300 €.

Στο διαγωνισμό δεν μπορεί να πάρει μέρος όποιος χρωστάει στο Δήμο. Κάθε ένας που θα πάρει μέρος πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή και να έχει και εγγυητή που επίσης δεν πρέπει να χρωστάει στο Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 2252350416.

Υ.Γ.  “Ο μισθωτής υποχρεούται να κάνει τη συνήθη από την φύση χρήση, να
διατηρεί το μίσθιο σε καλή κατάσταση και να παραδώσει το μίσθιο με τη λήξη της μίσθωσης, στην κατάσταση που το παρέλαβε, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση.”

Η παράγραφος αυτή -που ίσως να είναι τυπική και υποχρεωτική στις διακηρύξεις του Δήμου- δεν βάζει καμιά προϋπόθεση για την καλλιέργεια των κτημάτων. Έτσι δεν ελπίζουμε σε βελτίωση της κατάστασής των. Ούτε αναφέρεται καθόλου στο καθάρισμα των δέντρων, ούτε ορίζει υπεύθυνο να ελέγχει την καλλιέργεια. Ας ελπίσουμε να μη ξαναγίνει …της Τζίβας!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Νοικιάζονται τα κτήματα του σχολείου!

  1. Ο/Η ΜΠΑΡΒΑΜΗΤΡΟΥΣ λέει:

    ΤΣΙ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΓΕΛ ΑΠ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΘΑ ΚΑΝ ΤΣΙ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.