Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί τον Βαγγέλη Βουνάτσο τεχνίτη πλαστικών και αλουμινένιων κουφωμάτων απ’ το Πλωμάρι ο οποίος -χωρίς αμοιβή- κάλυψε τους αρμούς των παραθύρων του κτιρίου με στόκο και σιλικόνη ώστε να αποφύγουμε σε μια αναμενόμενη βροχή να μπουν νερά με τον κίνδυνο να βραχούν τα βιβλία τα οποία -ελλείψει ραφιών- βρίσκονται και στο πάτωμα.

Επίσης ευχαριστεί το χωριανό μας -μόνιμο κάτοικο του χωριού- που πρόσφερε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για να χρησιμοποιούν τα παιδιά.

Υ.Γ. Παραλάβαμε το πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή που αγόρασε η βιβλιοθήκη -με δαπάνη των δωρητών Νικέλλη απ’ την Αμερική- και έτσι θα ξεκινήσει άμεσα και η ηλεκτρονική καταγραφή των βιβλίων.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί

  1. Ο/Η ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝ ΚΟΥΣΚΟΣ λέει:

    Κύριε Νικέλλη,
    Σας ενημερώνω ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει την κατασκευή των επίπλων για την βιβλιοθήκη και τα οποία θα τα παραδόσουμε στο χώρο μέχρι τέλος Νοεμβρίου μαζί με το έπιπλο της κουζίνας ώστε να συντονίσετε την ολοκλήρωση της βιβλιοθήκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.