Δεύτερη “επίθεση” στον Άγιο Νικόλαο!

Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι είχαν σπάσει το τζάμι ενός παραθύρου στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια το άνοιξαν και μπήκαν μέσα. Όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου που είχαν πάει για να ποτίσουν τα φυτά του περιβάλλοντα χώρου με την πρώτη ματιά δεν είδαν να έχει αφαιρεθεί κάτι.

Μήπως πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της η Αστυνομία μπας και βρεθούν οι ιερόσυλοι. Δεν μπορούμε να της καταλογίσουμε έλλειψη ενδιαφέροντος αφού το αστυνομικό τμήμα στελεχώνεται και από χωριανά μας παιδιά. Μήπως παράλληλα πρέπει να επαγρυπνούμε και οι πολίτες μήπως δούμε κάποια ύποπτη κίνηση;

Πρόταση: 1. κανένας να μη ρίχνει χρήματα στα κουτιά των ξωκλησιών (όπου υπάρχουν) Αν θέλει όποτε πάει στην κεντρική εκκλησία ας ρίξει κάτι παραπάνω στο παγκάρι.

Πρόταση:2. Να αφαιρεθούν άμεσα όλα τα κινητά αντικείμενα αξίας που τυχόν υπάρχουν στα εκκλησάκια της υπαίθρου και αυτά να παραμένουν πάντα ανοιχτά για τον περαστικό προσκυνητή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Δεύτερη “επίθεση” στον Άγιο Νικόλαο!

  1. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Αμαρτια μου εξομολογουμενη….ποτε δεν ριχνω λεφτα….κουβαλαω δικα μου κερια & λιβανια να χρησιμοποιησω και αφηνω και προς χρηση αλλων προσκυνητων…Αλλα το κακο στον Αγιο Νικολαο εχει παραγινει….οντως επειδη κρατητε κλειδωμενος ( και πια ειναι η αξια του τοτε στον περαστικο προσκυνητη ? ) υποδηλωνει οτι κατι αξιας βρισκετε μεσα…δελεαρ για κλοπη.. οποτε και ο προσκυνητης δεν εξυπηρετητε και ο Ναος προσβαλετε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.