Ενημέρωση (πολιτική)

Ο Γιώργος Διακορώνας, γνωστός γυναικολόγος από τον Πολιχνίτο, είναι ο εκπρόσωπος της Χ.Α. στη Λέσβο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

9 απαντήσεις στο Ενημέρωση (πολιτική)

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κρίμα!!!!!! Φαντάζομε ότι ο όρκος του Ιπποκράτη θα είναι μόνο για τούς Ελληνες!

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΟΜΝΗΝΟΣ, ΓΟΜΟΣ ,ΚΑΤΡΑΝΗΣ, ΔΙΑΚΟΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΗΝΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ??
      ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ,Ο ΑΔΩΝΙΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ??

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΕΚ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΔΙΑΚΟΡΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΚ ΚΚΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΑ ,ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΝΗ???

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.
    ”ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ”

  3. Ο/Η MAKIS λέει:

    DE KATALAVES AKOMI OTI OLOI INE OPOY FISA O ANEMOS? OPOY IPARXI SIMFERON PANE,KRIMA OMOS I IPOSTIRIXI ENOS FASISTIKOY KOMATOS KAI IDIETERA APO GIATRO

  4. Ο/Η Αζαζελ λέει:

    Λοιπον μαγκες κοιταξτε πως εχει το πραγμα.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ(με η) ειναι συμφερων. Θεωρητικα ειναι η πραγματωση του ΚΟΙΝΟΥ συμφερωντος αλλα στην ελλαδα και ειδικα στη λεσβο ειναι το προσωπικο και οχι το κοινο που υπερτερει.Εχουν περασει διαφοροι πολιτικοι αλλοι κοιταξαν εκτος του προσωπικου καλου και το κοινο. Σημερα για να περασουν ολα αυτα τα μετρα επρεπε καπου να διοχετευσουν την οργη του κοσμου και επελεξαν το πολιτικο συστημα να απορροφησει αυτους τους κραδασμους. Απο τους πολλους κραδασμους ομως κινδυνευει να πεσει και ετοιμαζουν ηδη αυτον που θα αναλαβει να χτισει το νεο συστημα που θα τους εξασφαλισει κερδη.Αυτο το μεταβατικο σταδιο θα κανει η χρυση αυγη.Οτι εκανε και η χουντα.Ειναι σαρκα απο την σαρκα του συστηματος.Το ιδιο το συστημα τους προωθει και τους αναπαραγει.Με την ατιμωρησια την απαξιωση της δημοκρατιας(σαν εννοια κωριως) με τον συψηφησμο κτλ.Το τι ειναι ο διακορωνα ολοι νομιζω το ξερουν.Το τι ειναι η χρυση αυγη πρεπει να καταλαβουμε.Ας κοιταξουμε με ποιους τα βαζει.1-> μεταναστες.Εγω προσωπικα δεν τους εχω σε καμια εκτημηση και θα ηθελα να ειναι στην πατριδα τους.Αλλα φταιν οι μεταναστες για την κριση?Οχι βεβαια.Αλλοι ψηφηζαν αλλοι τρωγα αλλοι σιωπουσαν. 2-> Με την αριστερα. Προφανως εχει ευθυνες αλλα για πραγματα που ΔΕΝ εκανε και οχι για πραγματα που εκανε.Τους κυριους υπευθυνους δεν τους αγκιζει καν.Δλδ τραπεζιτες και τα φιλαρακια τα τους τους πολιτικους τους οικους αξιολογησης τα χρηματηστηρια κτλ.

    ΟΙ ΜΕΛΑΓΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.

  5. Ο/Η Kapsaleas λέει:

    Αζαζελ, το νόημα απ’ ότι φαίνεται το έχεις πιάσει, να συμπληρώσω επίσης, (που μάλλον θα το ξέρεις κι εσύ), ότι τα περισσότερα χρυσαυγιτάκια είναι χαπάκιδες, οι εκάστοτε τραμπούκοι με σκ@τα@ στο κεφάλι, εναντιώνονται σε όποιον έχει αντίθετη αντίληψη και έχει την παρρησία να την εκφράζει απέναντί τους. Ας πούμε και ότι τους στραβοκοιτάζει. Τα λαμόγια, οι τραπεζίτες, οι οίκοι αξιολόγησης που λες, δεν εκφράζουν γνώμη, δεν τους ενδιαφέρει κιόλας. Σήμερα οι μετανάστες και οι αριστεροί, αύριο όλοι μας. Και δεν ενστερνίζομαι την άποψη σου για τους μεγαλύτερους προδότες του ελληνικού έθνους, χίλιοι δυο ήταν και είναι, οι μεγαλύτεροι δε, ήταν, είναι και θα είναι, οι παραδόπιστοι, αυτοί ούτε από ακροδεξιά καταλαβαίνουν ούτε από πατρίς θρησκεία οικογένεια πουλάνε και την ίδια τους τη μάνα.

    Και να πεις ότι δεν ξέρουμε ιστορία ….
    Παραθέτω εδώ μια περίληψη μήπως και κάποιοι θυμηθούν…
    Αρχές του 30 μια ανάλογη κρίση χρέους στη Γερμανία διοχέτευσε την οργή του κόσμου στους Ναζί, οι εκλογές του ’33 τους έφεραν στην πρώτη θέση και ισχνό Καγκελάριο τον ακατονόμαστο, του οποίου οι απόψεις περί άριας φυλής, αντισημιτισμού, κοινωνικού δαρβινισμού και ότι πιο άρρωστο, ήταν γνωστές απ’ τη δεκαετία του ’20. Μόλις ένα μήνα αργότερα τα ίδια θηρία πυρπολούν τη γερμανική βουλή, (Ράιχσταγκ), το αποδίδουν στους κομμουνιστές, ο ακατονόμαστος, παίρνει όλες τις εξουσίες απάνω του, εξουδετερώνει όλους τους πολιτικούς του εχθρούς, ακολουθούν ρατσιστικές διατάξεις, νόμοι και διακρίσεις γενικότερα για τους Εβραίους, υποχρεωτικές δωρεές ποσοστού από τα κέρδη των γερμανικών επιχειρήσεων στους Ναζί, προπαγάνδα, πογκρόμ, πρόγραμμα ευθανασίας Τ-4 σε σωματικά ή πνευματικά ανάπηρους γερμανούς, (πρώτα πειράματα για τα πιο ολοκληρωμένα μετέπειτα στρατόπεδα συγκεντρώσεως). Και μετά τι άλλο έλειπε εκτός από έναν Δεύτερο Παγκόσμιο και ένα Ολοκαύτωμα, μα μια ξανά χρεωμένη και άνευ όρων ηττημένη Γερμανία φυσικά. Οι γερμανοί που τον ψήφισαν κατάλαβαν το λάθος τους, αλλά ήταν αργά γι’ αυτούς.

    Τρέμω στην ιδέα ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και τώρα. Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε, αν τώρα κάποιους δεν τους ενδιαφέρει γιατί είναι ακόμα μικρό και δεν τους φοβερίζει, ή διασκεδάζουν με την ιδέα να το βλέπουν να καθαρίζει στο διάβα του δήθεν βρωμερά έντομα, αύριο δεν θα προλαβαίνουν να το χορτάσουν γινόμενοι οι ίδιοι τροφή του, εξοντώστε το όσο είναι καιρός, και δεν εννοώ με την πρακτική των χρυσαυγιτών βέβαια.

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
    ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ!

    http://www.avaaz.org/en/petition/Investigate_the_Golden_Dawn_neoNazi_Party_of_Greece/?tsQbYbb

  6. Ο/Η Αζαζελ λέει:

    Δεν νομιζω οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο γιατι στην γερμανια οι φασιστες απο την πρωτη στιγμη ειχαν θεσει το οριο τους εκτος δημοκρατικων θεσμων(ανοιχτα) και ειχαν σαφη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ προσανατολισμο.Οι χρυσαυγιτες δυσκολα μπορουν να περασουν τα ορια του κοινοβουλευτισμου.Απλα στρατιωτακια ειναι μωρε.Θα το φαν το κεφαλι τους.Οι δημοκρατες που εχει η ελλαδα ειναι αρκετοι και αμετανοητοι και να εισαι σιγουρος πως θα τους φραξουν τον δρομο.Αλλα να μην ξεχναμε οτι αλλος ειναι το αφεντικο τους………

    • Ο/Η Kapsaleas λέει:

      Μακάρι, αλλά νεοναζί βλέπω σε ολόκληρη την Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα. Έπειτα, πίσω απ’ αυτούς κρύβονται χίλιες δυο άλλες κουφάλες.

      • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

        Αζαζελ & Καπσαλεα δυστυχως εχετε δικιο και θα αγριεψουν τα πραγματα ακομα ποιο πολυ. Ξετυλιγεται μπροστα μας ενα σκηνικο , στο οποιο ο λαος παραμενει ακομα κατα το πλειστον αμετοχος….και αυτη ειναι η μεγαλη απογοητευση…..τα δεινα που μας ετοιμαζουν δεν τα εχουμε δει ακομα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.