Έπιασε τόπο!

Η πάγια προκαταβολή που δόθηκε στην τοπική μας κοινότητα έπιασε τόπο. Ο κ. Καραγεωργίου προχτές ανέφερε το τι αγοράστηκε με τα χρήματα αυτά. Εμείς ως δημότες-χρήστες των δημόσιων χώρων με ικανοποίηση είδαμε να φτιάχνεται επιτέλους η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης των Βατερών (που επί μήνες πότισε την άμμο με δεκάδες ή και εκατοντάδες κυβικά νερού) και να επισκευάζεται η παιδική χαρά.

Είναι σίγουρο πως αν οι τοπικοί μας άρχοντες είχαν κάποια χρήματα να διαχειριστούν κάτι το καλό θα προέκυπτε για τις τοπικές κοινωνίες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

9 απαντήσεις στο Έπιασε τόπο!

  1. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Τελικά πόσες φορές θα επισκευαστεί η παιδική χαρά ..χαχα ούτε τα ALLOY FAN PARK να ήταν πριν, απο λίγους μηνες δεν ήταν κάτι συλογοι και κολαγαν σίδερα η λάθος κάνω…..τελικά η κοινοτητά θα την φτιάξει πέστε μας …..

  2. Ο/Η path finder λέει:

    Μάθαμε ότι με τα χρήματα που παίρνει η κοινότητα κάποιοι γεμίζουν το jeep τους βενζίνα και αλλάζουν λάστιχα στο αυτοκίνητό τους. Πρέπει να δημοσιευτούν οι ταμειακές καταστάσεις για να υπάρξει διαφάνεα !!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ο/Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ λέει:

    Ήθελα να γνώριζα πραγματικά τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα?

    Φίλε ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ή πρέπει να μαλώσεις τους πληροφοριοδότες σου. Να μην κρίνουν βάση του εαυτού τους και τους άλλους!!!

    1. Τις πληρωμές τις έκανα εγώ και ήταν 1.000,00 euro όλα και όλα με τον ΦΠΑ και τις κρατήσεις. Η παραλαβή γίνετε από 3μελή επιτροπή του Δήμου και φυσικά όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση όποιου θέλει με το όνομα του να τα ελέγξει.

    2. Δεν διαθέτω jeep και από τότε που πήρα τα χρήματα δεν άλλαξα λάστιχα στο αυτοκίνητο μου.

    Τώρα αν πιστεύεις ότι τα 1.000,00 euro φτάνουν να αγοράσεις λάμπες, ντουί, υδραυλικά υλικά, να επισκευαστεί η παιδική χαρά, να αγοράσω εγώ jeep, να το γεμίσω με καύσιμο και να αλλάξω και τα λάστιχα του!!! Θέλω πραγματικά να μου πεις τον τρόπο για να τα κάνω και εγώ.
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!!!!!

  4. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ Ο , ΟΙ ΠΕΡΙΒΌΗΤΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΆ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ …. Η ΟΧΙ , ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΗ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    • Ο/Η M.E.K. λέει:

      Ο κ. Καραγεωργίου έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει και να εκφράζει παράπονο για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται απο ”φίλους ” τις περισσότερες φορές,ανώνυμους ή με ψευδώνυμο.
      Γιατί ανεξάρτητα αν διαφωνεί κανένας μαζί του για τον τρόπο που ενεργεί ,ανεξάρτητα αν έχει άλλες απόψεις,εντούτοις κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει οτι δεν ενδιαφέρεται και δεν προσπαθεί.
      Όσο για τα κακόβουλα σχόλια για τα χρήματα της προκαταβολής,νομίζω ότι ο γράφων θα κατάλαβε πόσο λάθος έκανε όπως και το ότι μπέρδεψε το ειδικό με το γενικό.
      Γιατί φίλοι μου τα 1000 Ευρώ είναι μετά το ΦΠΑ και τους φόρους , είναι καθαρά ”βαριά” 800 Ευρώ.
      ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ
      Πάντως υπάρχουν και άλλοι αιρετοί που έλκουν την καταγωγή τους απο τον τόπο μας -και μάλιστα της συμπολίτευσης- που η αδράνεια τους για θέματα που ταλανίζουν όλους μας σε τοπικό επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική .

  5. Ο/Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ λέει:

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ .ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΤΙ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΑ !!!! ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ.

  6. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Ωραία καταλάβαμε ……μην ταραζεσαι

  7. Ο/Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ λέει:

    ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.