Δυστυχώς χρειάζονται προσβάσεις…

Για την κακή κατάσταση του αγροτικού δικτύου της περιοχής μας και ολόκληρου του νησιού δεν χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία. Τώρα πάλι ενόψει της έναρξης των αγροτικών εργασιών το θέμα μπαίνει στο προσκήνιο. Σε δήλωση του στο ΕΜΠΡΟΣ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δηλώνει ότι ” το επόμενο διάστημα ο Δήμος πιστεύει ότι θα καταφέρει να επισκευάσει τα μηχανήματα του που είναι χαλασμένα …Λύση βρέθηκε στο πρόβλημα των καυσίμων” και πιστεύει μέχρι τέλους Νοεμβρίου να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Επίσης δήλωσε ότι για τον σκοπό αυτό δόθηκε σε κάθε δημοτική ενότητα το ποσό των 20.000€.

Να ελπίζουμε…

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ της εφημερίδας όμως παραθέτουν τις απόψεις του και 4 αγρότες του νησιού. Ανάμεσά τους ο Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης (πρόεδρος του Λισβορίου) ο οποίος μεταξύ άλλων γράφει: “Ευτυχώς που έχω μια πολύ καλή προσωπική σχέση με τον  αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Φλώρο ο οποίος υποσχέθηκε να μας βοηθήσει”Επίσης μέλος του Δ.Σ. του συνεταιρισμού Πέτρας μεταξύ άλλων λέει: ¨Σημαντική ήταν και η συμβολή  και του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Καραπαναγιώτη για να έρθουν υα μηχανήματα στο χωριό μας” (εκεί δουλεύουν ήδη)

Εμείς έχουμε κανένα μπάρμπα στην κορώνη ή όλοι στραβά …ψηφίσαμε!

Υ.Γ. Μάθαμε ότι μέχρι 5 Οκτωβρίου πρέπει να υποβάλλει ο Δήμος στην Περιφέρεια πρόταση για έργα τουριστικής ανάπλασης (πλακοστρώσεις, διαμορφώσεις) περιοχών του νησιού μας ύψους 6 εκατομμυρίων €. Λέτε να δούμε κανένα μέτρο πλακόστωση πεζοδρομίου στα Βατερά ή του κεντρικού δρόμου στο χωριό ή θα μας ξεχάσουν πάλι!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.