Δεν αρκούν οι εθελοντές! Αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται

Πριν ένα μήνα περίπου είχαμε παρουσιάσει την προσπάθεια μιας ομάδας εθελοντών, οι οποίοι έτσι “στην πλάκα” που λένε το αποφάσισαν και με ένα “γιουρούσι” διάρκειας 3 περίπου ωρών καθάρισαν τις πλαϊνές άκρων του δρόμου απ’ το χωριό στα Βατερά γεμίζοντας καμμιά εικοσαριά μεγάλες σακκούλες σκουπιδιών.

Σήμερα η κατάσταση είναι πάλι η ίδια. Παντού σκουπίδια. Δεν αξίζει τόσος κόπος και τόσος ιδρώτας να δίνουν αποτέλεσμα για λίγες μόνο μέρες.  Κρίμα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Δεν αρκούν οι εθελοντές! Αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται

  1. Ο/Η ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ,

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      Οχι Βρισαγωτη…..δεν τα πεταξαμε ΟΛΟΙ εμεις….ΜΕΡΙΚΟΙ τα πεταξανε οπως τα πετανε χρονια….οπως κανουν τα δασακια χωματερες, οπως βγαζουν εξω απο την πορτα τους ολα τα αγοτικα τους αποβλητα και οτι αλλο σκουπιδι τους βρισκεται και περιμενουν το Δημο να το παρει….γραφοντας στα παλαιοτερα των υποδηματων τους και τους γειτονους τους ( που αναγκαστικα επιλαμβανονται της καταστασεως μια και δεν θελουν το σκουπιδαριο εξω απο την πορτα τους ) … Δραματικες καταστασεις….απαιτουν δραματικες λυσεις….ΠΡΟΤΕΙΝΩ – Οταν ξερουμε ποιος ειναι ο αιτιος, τον ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ…. ισως τοτε η κατασταση να διορθωθει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.