Παράπονα στον Άη Γιάννη της Σκάλας

Σήμερα του Αη Γιάννη, του Πρόδρομου (η αποτομή της κεφαλής). Στο χωριό μας γιορτάζει το εκκλησάκι του Νεκροταφείου, στη Σκάλα Πολιχνίτου και στο Λισβόρι γιορτάζουν οι ενοριακοί ναοί και γίνονται αντίστοιχα πανηγύρια.

Χτες βράδυ πέρασα από τον Άη Γιάννη της Σκάλας και άκουσα μια ομάδα ενοριτών να διαμαρτύρεται έντονα γιατί δεν κατέβηκε η μπάντα του Δήμου να παίξει στην περιφορά της εικόνας. Τα είχαν (ανώνυμα) με τους υπεύθυνους της μπάντας για την απόφασή τους αυτή, ενώ έδειχναν να κατανοούν τον ιερέα ο οποίος έλεγε    ότι “εγώ παρέλαβα 610 € στο ταμείο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του ναού μέχρι το Δεκέμβριο και γι αυτό δεν μπορούσα να πληρώσω την μπάντα για να παίξει”. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο σχετικό με το θέμα, ούτε τις συνθήκες λειτουργίας της μπάντας. Απλά θυμήθηκα ότι τότε που λειτουργούσε η μπάντα της Βρίσας ποτέ δεν ζητήθηκαν χρήματα από την εκκλησία του χωριού για να συμμετάσχει η μπάντα σε κάποια τελετή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

38 απαντήσεις στο Παράπονα στον Άη Γιάννη της Σκάλας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φαίνεται οτι στη Σκάλα Πολιχνίτου δεν κατάλαβαν ακόμη ούτε ποιά είναι η κατάσταση στον Δήμο Λέσβου.

  2. Ο/Η ΜΠΑΤΖΑΚΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ λέει:

    Σαν γονεας που ειναι μελος του Συλλογου Φιλων Μουσικης εφοσον το παιδι μου κανει μαθηματα μουσικης και συμμετεχει στη μπαντα και κατα συνεπεια και στις περιφορες, θα μου επιτρεψετε να γνωριζω ενα δυο πραγματακια περισσοτερο και εφοσον η επαφη μου με το Συλλογο ειναι σχεδον καθημερινη.Επειδη πολλοι ειναι αυτοι που θα με παρεξηγησουν ,ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι δεν κανω το συνηγορο του διαβολου.Απο την περασμενη τεταρτη ο δασκαλος της μουσικης ειχε πει στο γιο μου οτι ειχανε δυο περιφορες ενοψι του Αγ.Ιωαννη. Ημια ηταν στη Σκαλα και η αλλη στο Λισβορι και φυσικα θα τον ειδοποιουσαν. Σε επικοινωνια μου λοιπον το απογευμα της Τριτης με την κ.Καλογηρου που ειναι προεδρος στο Συλλογο μου ειπε οτι δεν ειχαν καμια ειδοποιηση για τη Σκαλα σε αντιθεση με το Λισβορι που ειχαν ζητησει τη συμμετοχη της μπαντας, οπως και εγινε. Οταν σημερα το πρωι διαβασα το αρθρο σου δασκαλε ,πριν μπω και γραψω οτιδηποτε που πιθανον να ηταν και ανακριβειες,ρωτησα και παλι την κ.Καλογηρου .γιατι οφειλω να ομολογησω οτι δεν γνωριζα το γεγονος οτι παιρνει χρηματα ο Συλλογος απο τις ενοριες για την συμμετοχη της μπαντας.Τελικα οντως δεν ειχαν καμια ειδοποιηση για τη μπαντα και οντως παιρνει καποια χρηματα ο Συλλογος για τη συμμετοχη του ,το μικρο ποσο των 100 ευρω.Δεν ειναι τοσο τρομερο ποσο αλλα σιγουρα γι αυτους ειναι μια πνοη,Επι λεξη η κ.Καλογηρου μου ειπε οτι αν τους καλουσαν και τεθοταν θεμα χρηματων το σιγουρο ηταν οτι δε θα εμενε ο Αη Γιαννης χωρις μπαντα .Ομως δεν υπηρξε καμια προσκληση. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια φιλαρμονικη που σιγουρα εχει τα εξοδα της. Παλια υπηρχαν οι επιχορηγησεις του Δημου γι αυτο δεν επαιρναν χρηματα στις συμμετοχες τους.Τωρα ομως με καποιο τροπο πρεπει κι αυτοι να συντηρηθουν αν θελουμε να συνεχισουν να υφιστανται.Καλο θα ηταν αντι να στεκωμαστε απεναντι τους να σταθουμε πλαι τους και να βοηθησουμε με οποιο τροπο μπορουμε. Δε σημαινει οτι συμφωνω με ολα ,ομως κατανοω και την αναγκη για επιβιωση.Βλεπω πολλες φορες τον αγωνα που κανουν να βρουν χρηματα για να καλυψουν τις αναγκες τους,ειτε βαζωντας απο την τσεπη τους ειτε με μια λαχειοφορο,ενα χορο,ειτε φτιαχνοντας και πουλωντας λαμπαδες.Δεν κρυβω οτι αρκετες φορες σταθηκα κι εγω απεναντι τους κρινοντας καποια ενεργεια και πυροβολωντας τολμω να πω .Ειδα ομως και ποσο αγαπουν αυτο που κανουν και τι αγωνα δινουν για να μπορεσουν να το συνεχισουν,Πραγματικα χρειαζονται βοηθεια. Σημερα ηταν η δευτερη συμμετοχη του γιου μου στη μπαντα .Δεν περιμενα ποτε οτι θα γινοταν αυτο και πολυ περισσοτερο να το αγαπησει τοσο.Τωρα περιμενει με ανυπομονησια την επομενη φορα.Σκεφτομαι λοιπον οτι τα παιδια μας δεν εχουν και πολλες ευκαιριες ν”ασχοληθουν με κατι,αν χαθει κι αυτο που υπαρχει……..Θα ηταν ευχης εργο αν μπορουσαμε ν’αναβιωσουμε τη δικη μας μπαντα .Με τοσο κοπο ,χρονο και χρημα που χρειαζεται ειναι τρομερα δυσκολο να βρεθουν οι ποροι.Κι αλλωστε ας μην ξεχναμε οτι εδω ολες οι συλλογικες ενεργειες κρινονται ,κατακρινονται…………………………………..

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορεί παντού να βλέπουμε φαντάσματα. Ποιος στάθηκε απέναντι στη μπάντα και στο Σύλλογο για να γράψετε την παραίνεση: [Καλο θα ηταν αντι να στεκωμαστε απεναντι τους να σταθουμε πλαι τους …] Μόνο γεγονότα γράφτηκαν στη σελίδα αυτή και μάλιστα τονίστηκε: [Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο σχετικό με το θέμα, ούτε τις συνθήκες λειτουργίας της μπάντας.]
      Επιπλέον αν κάποιοι ανακαλύπτουν τώρα τις δυσκολίες που υπάρχουν και τους κόπους που χρειάζονται για να σταθεί η μπάντα κάποιοι άλλοι τους έχουν νοιώσει στο πετσί τους πολλά χρόνια πριν. Έτσι μπορούν να εκτιμήσουν πολύ περισσότερο το πόσα πολλά προσφέρουν τα παιδιά, ο δάσκαλος και οι γονείς μέσα από την μπάντα αυτή στην τοπική κοινωνία.

    • Ο/Η ενας βρισαγωτης λέει:

      μα καλα πως περιμεναν τα μελη του συλλογου της μπαντας,να τους παρουν τηλεφωνο,απο την εκκλησια του αγ.ιωαννη,αμα ξερουν οτι εχουν ταριφα 100.ευρω.τωρα αυτα που λετε οτι δεν θα αφηναν την εκκλησια χωρις μουσικη εγω τα ακουω βερεσε.να επαιζαν τουλαχιστον καλα,παει στο καλο,αλλα αυτοι δεν ακουγονται,για οποιον ξερει μουσικη.ελπιζω στο μελλον να βελτιωθουν,να χαρουν και τα παιδια,να χαρουμε και εμεις που τους ακουμε,αλλα με δασκαλο χαμηλων ικανοτητων,δεν το βλεπω.

      • Ο/Η ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΕΦΗ λέει:

        ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΡΘΟΤΕΡΟ ΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΦΥΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ”ΤΑΡΙΦΑ” ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ-ΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΑΒΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΩΘΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ………….ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ-ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ή ΟΧΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΑΣ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ…. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET ΑΠΡΟΣΩΠΑ-ΑΝΩΝΥΜΑ.

  3. Ο/Η ΜΠΑΤΖΑΚΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ λέει:

    ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΟ,ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Σ’ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ,ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΕΓΩ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΣΙΓΟΥΡΑ..ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

    • Ο/Η ENAΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

      αγαπητη κυρια Mpατζακη.δεν ειχα κανενα σκοπο να κρινω την προσπαθεια των παιδιων,που δεν αμφιβαλω οτι ειναι μεγαλη για να πιασουν ενα ικανοποιητικο επιπεδο.αλλα δεν μπορω να καταλαβω,πως ο συλλογος ζηταει ενα σεβαστο ποσο για καθε εκδηλωση που συμμετεχει,ειδικα σε τετοιους καιρους,οταν δεν αποδιδει τα αναμενομενα που περιμενουμε ολοι απο την μπαντα της περιοχης μας.το ξερω πολυ καλα οτι χρειαζεται πολυς καιρος προβων για να μπορεις να παιξεις ενα μουσικο κομματι.το θεμα ειναι αν γινεται δουλεια σ’αυτες τις προβες,γιατι βλεπω οτι φτανει σ’ενα χαμηλο επιπεδο και σ’αυτο μενουν,νομιζοντας οτι μας κανουν και χαρη που ερχονται και παιζουν.ευχομαι οτι το καλυτερο στο παιδι σας και να ζησει τη μαγεια της μουσικης σε ολο της το ευρος.οσο για το δασκαλο που εχουν,η γνωμη μου δεν αλαλζει για αυτον..δεν μπορει ο ανθρωπος…..

      • Ο/Η ΜΠΑΤΖΑΚΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ λέει:

        ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ? ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

  4. Ο/Η Σάββας Φράγγος λέει:

    Αγαπητέ Στρατή και αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να αφήσουμε τους αφορισμούς και τις κατηγορίες ο ένας απέναντι στον άλλον. Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες πρέπει όπως μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τον έρμο τον τόπο του. Εγώ μένω στη Σκάλα Πολιχνίτου περίπου 6 μήνες το χρόνο και βλέπω ότι πάει η περιοχή από το κακό στο χειρότερο. Είναι πολλά τα στραβά και βλέπω δεν υπάρχει η θέληση για βελτίωση. Τι να πω. Αν υπάρξει και ένας που θα αρχίσει κάτι καλό, εγώ είμαι ο δεύτερος που ακολουθώ…..Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    • Ο/Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ λέει:

      ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!ΚΡΙΜΑ!

      • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

        …..Πρεπει να γινουμε σοβαροι….τετοιοι Συλλογοι και Οργανισμοι πρεπει να βρουνε αλλους τροπους συντηρησεως τους οχι να “χρεωνουν” για τις υπηρεσιες τους ( οι οποιες υποτιθεται οτι ειναι κοινοφελεις )….Αν δεν εχει τους πορους να πληρωσει ο καθε ….”καταναλωτης – στην προκειμμενη περιπτωση ο παπας του Αι Γιαννη Σκαλας Πολιχνιτου” χανεται ο ΣΚΟΠΟΣ του Συλλογου….ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…. ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ…

        • Ο/Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ λέει:

          ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,Κ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΥ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΑΝ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΝΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ……

          • Ο/Η ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΕΦΗ λέει:

            ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ……

          • Ο/Η ENAΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

            ξεκινησε παλι ο γνωστος πολεμος βρισαγωτες-πολιχνιατες.κατι κομπεξικοι συνεχιζουν να το συντηρουν,(εμεις ειμαστε πιο μαγκες απο εσας και παει λεγοντας)τι ειναι πια αυτο το πραγμα.αφου με οτι καταπιαπιαστουν οι βρισαγωτες το κανουν καλυτερα σε ολους τους τομεις,παρτε το χαμπαρι.

  5. Ο/Η ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΕΦΗ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟΣ! ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΚΑΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΧΩ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟΣ!!

    • Ο/Η ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΕΦΗ λέει:

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΚΑ??ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ…..ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ?? Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ-ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……

  6. Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΜΥΡΣΙΝΗ λέει:

    Κύριε Νικέλλη, η μπάντα δεν έπαιξε στον Αι Γιάννη γιατί απλά δεν την κάλεσε κανείς να παίξει. Δεν είναι φυσικά θέμα χρημάτων γιατί όπου κλήθηκε φυσικά και συμμετείχε και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς χρήματα. Οσο αφορά τον ανώνυμο Βρισαγώτη έχω να πω τα εξής: Πρώτον η ανωνυμία δηλώνει και δειλία και έλειψη θάρους της γνώμης. Δεύτερον διευθυντής της μπάντας ουδέποτε ήταν ο κύριος Βογιατζής αλλά απλά δάσκαλος ( την αξία του οποίου ουδεποτε αμφισβήτησε κανείς). Τρίτον η αντικατάσταση του κυρίου Βογιατζή ως δασκάλου έγινε από Δ Σ του συλλόγου έγινε για λόγους που προφανώς αγνοείτε, που εμφανώς δεν σας ενδιαφέρουν, αλλά διαπιστώνω οτί απλά θέλετε να κάνετε εντύπωση και μάλιστα εκ του ασφαλούς της ανωνυμίας που σας προσφέρει το ιντερνετ και η καλοσύνη του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας που σας επιτρέπει ανώνυμα να λέτε βλακείες. ως εκ τούτου όταν πάρετε το θάρος της γνώμης και επώνυμα καταγγείλετε τα όσα παραπάνω ισχυρίζεστε ευχαρίστως να σας διαφωτίσουμε

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Δεν έχω κανένα λόγο να μην αποδεχτώ το ότι η μπάντα δεν προσκλήθηκε στη Σκάλα και γι αυτό δεν έπαιξε. Εδώ γράφτηκε ό,τι λέγονταν στο προαύλιο της εκκλησίας στις 9.30 μ.μ. περίπου. Μάλιστα αυτοί που διαμαρτύρονταν δεν ήξεραν ακριβώς ποιος ήταν υπεύθυνος για την μπάντα. Άλλοι έλεγαν ο Δήμος και άλλοι “κάποιος” σύλλογος.
      Ας μου επιτραπεί να εκφέρω και την προσωπική μου γνώμη. Το γεγονός ότι η μπάντα δεν έπαιξε στη Σκάλα, η οποία τόσο πολύ έχει ανάγκη κάθε είδους εκδηλώσεις για να ξαναζωντανέψει, είναι κακό. Αφήνω κατά μέρος το θέμα της πληρωμής γιατί είναι αντικρουόμενες οι απόψεις και εγώ δεν ξέρω την αλήθεια. Όσο όμως έχουν ευθύνη αυτοί που δεν κάλεσαν την μπάντα άλλο τόσο έχουν ευθύνη και όσοι δεν προθυμοποιήθηκαν από μόνοι τους να διαθέσουν την μπάντα για να μορφήνουν τον πανηγύρι του τόπου τους. Η συνεργασία όλων των φορέων είναι απολύτως απαραίτητη για να ανέβει λίγο ο τόπος μας.
      Και φυσικά πάντα ισχύει το ότι καμιά άποψη δεν διεκδικεί το αλάθητο.

      • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

        ΣΩΣΤΟΣ..

      • Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

        ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΄ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ΄ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ .ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΙΣΑ ΔΩΡΕΑΝ.ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

        • Ο/Η ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΕΦΗ λέει:

          ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕ ΤΟΤΕ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΝΩΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΥΒΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΘΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

  7. Ο/Η ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

    ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΙΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ?? ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΟΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!

  8. Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΜΥΡΣΙΝΗ λέει:

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΙΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ?? Προφανώς θίξατε την δυσμοιρη Ελληνική Γραμματική πάνω από όλα, γιατί με λόγια του αέρα τι άλλο να θίξεις

  9. Ο/Η ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΓΩ ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΧΡΕΩΜΕΝΟ!
    ΔΕ ΞΑΝΑΦΑΝΗΚΕ? Ε ΒΕΒΑΙΑ! ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΚΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

    • Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ λέει:

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΘΡΑΣΣΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ,ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ,ΑΦΕΝΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΚΑ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΥΘΕΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΚΑ Κ ΕΦΑΓΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ .ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΕΝΟΠΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ

      • Ο/Η WITHOUT NAME λέει:

        αμετροεπεια και οχι αμετροεπια

        • Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ λέει:

          ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ .ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ,ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.

      • Ο/Η ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

        ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑ! ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΥΓΙΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ?ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ,ΔΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΥΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
        ΥΓ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΑΝ ΒΑΖΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ

        • Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ λέει:

          ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΓΕΛΑΣΑ….ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΜΩΜΗ ΜΟΥ?ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Κ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΚΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ.

          • Ο/Η ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

            ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ!!!!! ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΜΕ

        • Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ λέει:

          ΝΑ ΣΕ ΨΑΞΩ ΕΓΩ?ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ….ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ Ο ΗΡΩΔΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ Κ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

  10. Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΜΥΡΣΙΝΗ λέει:

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑΚΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΗΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΣΤΗΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ‘Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ‘Η ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

  11. Ο/Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ λέει:

    ΜΑΝΤΑΜ ΕΦΗ ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΗΣ Κ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΡΩΓΟΜΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΕΣ?

  12. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    Ο κ.ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ(ΑΠ’ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΑΣ)ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑΡΙΦΑ ‘Η ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΕΤΟ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ)!!!!!ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΠΑΝΤΑ ‘Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΚΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ!!!!

    • Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ λέει:

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ Κ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ.ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΡΙΣΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΛΕ ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 1988.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΝΙΚΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ .

  13. Ο/Η ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ λέει:

    ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΟΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΛΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ,ΑΡΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Επειδή δεν μπορείτε να ανεβάσετε σε σχόλιο φωτογραφία μπορείτε να τη στείλετε με ένα mail και θα την ανεβάσω εγώ πολύ ευχαρίστως

  14. Ο/Η Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ λέει:

    ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: Η ΦΙΛΟΡΜΟΝΙΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΑ ΠΑΓΙΑ -ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ(ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ,ΣΤΟΛΕΣ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΤΛ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ , Η ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2003-2010 . ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗ (ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ), ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ‘Η ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΣΑΜΛΗ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΡΙΝΑΜΕ ΩΣ ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ Κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗ) ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΩΣ ΑΤΟΦΙΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. ΩΣ Δ.Σ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ , ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ Δ.Σ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ : ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
    ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ
    ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΥ ΤΡΙΑΔΑ
    ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
    ΣΙΓΕΩΡΓΗ ΜΥΡΣΙΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.