Χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων

Συχνά πυκνά ακούγονται τελευταία όλο και πιο έντονα τα σχόλια για την αδυναμία του Δήμου να απομακρύνει τα μπάζα και να βελτιώσει στο ελάχιστο τη βατότητα στο χώρο που αγοράστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή στο χωριό για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα.

Όχι μόνο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά επιπλέον στα όρια του με το δρόμο τα νερά της βροχής από το χειμώνα έχουν ανοίξει χαντάκι με αποτέλσμα να μην είναι δυνατή η διασταύρωση δυο αυτοκινήτων.

Ένα ακόμα δείγμα της ανικανότητας του Δήμου.

Στα Βατερά δεν υπάρχει δημοτικός χώρος για τα αυτοκίνητα αφού ούτε τον καιρό των παχιών αγελάδων της αυτοδιοίκησης νοιάστηκε κανένας να νοικιαστεί έστω κάποιος χώρος.

Στα Βατερά όμως έχουν ενεργοποιηθεί οι ιδιώτες και έτσι τα περισότερα καταστήματα διαθέτουν δικούς τους χώρους για τους πελάτες τους. Και νομίζουμε ότι είναι σημαντικό μειονέκτημα για ένα κατάστημα, τώρα στην περίοδο της αυξημένης κίνησης, να μην υπάρχει χώρος για να σταθμεύσει κάποιος.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.