Καταχειροκροτήθηκε ο Μπάλος!!!

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το χορευτικό τμήμα του ¨Μπάλου” στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πέτρα από τον δραστήριο πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού. Πρόκειται για το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που πραγματοποίησε φέτος ο Σύλλογος και το οποίο πλαισιώθηκε απ’ την αναβίωση του παραδοσιακού γάμου. Στην εκδήλωση πήραν μέρος χορευτικά συλλόγων από 8 χωριά του νησιού.

Το τμήμα του “Μπάλου” παρότι ήταν ακέφαλο (διότι ο χοροδιδάσκαλος Λευτέρης Τσιτσάνος ήταν αδύνατο  για προσωπικούς λόγους να παραβρεθεί) πραγματοποίησε εξαιρετική εντύπωση τόσο απ’ την εμφάνιση όσο και απ’ τους χορούς και γι αυτό καταχειροκροτήθηκε.

Συνέχεια  από τον “Μπάλο” μεθαύριο Τετάρτη στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου, όπου θα παρουσιάσει κατά βάση το πρόγραμμα που υλοποίησε κατα το ελλητοτουρκικό φεστιβάλ στη Μυτιλήνη.

Υ.Γ. κατά την εισαγωγική ομιλία του υπευθύνου της εκδήλωσης εκφράστηκαν ευχαριστίες ανάμεσα σε άλλους στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο Δήμο Λέσβου και στην τοπική δημοτική Κοινότητα για τη βοήθεια που προσέφεραν. Θέλοντας και μη όταν ακούς συγκρίνεις!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Καταχειροκροτήθηκε ο Μπάλος!!!

  1. Ο/Η ZAΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.