Για την Ελλάδα του 2012 (2)

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση της ναυαγοσώστριας που απολύθηκε, παρμένες από πρώτο χέρι.

Η κοπέλα προσλήφτηκε από την “Ηλιαχτίδα”, υπέγραψε σύμβαση και στη συνέχεια διατέθηκε στο Δήμο απ’ όπου πήρε οδηγίες για τη δουλειά της. Στη σύμβαση που υπέγραψε ορίζονταν ότι θα εργάζεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από ώρα 7.30 το πρωί μέχρι 3.00 το μεσημέρι. Τα Σαββατοκύριακα αργία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της είπε ότι θα δουλεύει κάθε μέρα -και τα Σαββατοκύριακα- από 9 μέχρι τις 5 και αν μπορεί και πέραν της 5.00 η ώρα και ότι προς το τέλος του πεντάμηνου θα πάρει μαζεμένα τα διακαιούμενα ρεπό.

Η σύμβαση που υπόγραψε είναι μνημείο κοντόφθαλμης γραφειοκρατίας με παρωπίδες. (να υπάρχει ναυαγοσώστης στις 7.30 της Δευτέρας και να μην υπάρχει στις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής που είναι πηγμένη η θάλασσα)

Οι οδηγίες του αντιδήμαρχου μέσα στη ρεαλιστική λογική αντιμετώπισης του θέματος αλλά όχι γραπτές. Η Ηλιαχτίδα λέει ότι κακώς δούλεψε τα Σαββατοκύριακα και άρα γι αυτά αποκλείεται να πληρωθεί. Για τις υπόλοιπες μέρες …θα δούμε!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.