Στην Ελλάδα του 2012

Σήμερα είδα τον πύργο του ναυαγοσώστη κενό και ρώτησα να μάθω μην έτυχε κάτι στην κοπέλα. Η απάντηση ήταν :”που να φανταστείς τί έπαθε”  Η κοπέλα προσλήφτηκε πριν ενάμισυ χρόνο μέσω της “Ηλιαχτίδας” με σύμβαση πέντε μηνών ως ναυαγοσώστρια με βάσει κάποια δικαιολογητικά που προσκόμισε, ανέλαβε υπηρεσία και εργάζονταν κανονικά.

Τώρα ανακάλυψαν ότι με βάση αυτά τα δικαιολογητικά δεν μπορούσε να προσληφθεί ως ναυαγοσώστρια!!! και την απέλυσαν. Προσέξτε δεν υπέβαλε πλαστά δικαιολογητικά. Αυτή ήταν απόλυτα έντιμη και στη δουλειά της εξίσου συνεπής. Οι εγκέφαλοι της πρόσληψης τα έκαναν θάλασσα.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να πληρωθεί κανονικά χωρίς πρόβλημα για το διάστημα που εργάστηκε.

Οι προσλήψεις μέσω “Ηλιαχτίδας” (και άλλων οργανώσεων) θυμίζουν τον καλόγερο που ευλόγησε το κρέας και το ονόμασε ψάρι για να μην παραβεί τους κανόνες της νηστείας! Επειδή απαγορεύονται οι προσλήψεις με την κανονική οδό ανακαλύφτηκε η πλαγία!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Στην Ελλάδα του 2012

  1. Ο/Η Black man λέει:

    Τελικά δεν μάθαμε τι απέγινε εκείνη εξώδικη επιστολή προς τον ΒΑΤΤΟ για την σημαία. Μήπως και αυτή πνίγηκε σαν αντισταθμιστικό όφελος καμιάς καταπάτησης ????
    Χθες είμασταν στο χορό ούζου και ακούσαμε τα γιούργια που εξέφρασε προς τους υπεύθυνους του Δήμου ένας παπάς μάλλον από το τοπικό συμβόυλιο. Μέχρι που οι του δήμου κύριοι εξαφανίστηκαν συντόμως.
    Οι δικοί μας υπεύθυνοι τι κάνουν εκτός απο το να κυνηγάνε καμιά γυναικούλα να μην ανοίξει την βρύση στην αυλή της και από την άλλη να έχουν παράνομη μέχρι πρόσφατα γέωτρηση που σαφώς και περιορίζει τον υδροφόρο ορίζοντα των Βατερών.
    Ντροπή σε αυτά τα ψευτολαμόγια.

  2. Ο/Η ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    http://www.eepf.gr/blueflag/awards2012
    Στην παραπάνω διεύθυνση βλέπει κάποιος σε ποιες παραλίες έχει δοθεί η γαλάζια σημαία και σαφώς είναι ένας οδηγός για κάποιον που θέλει να πάει διακοπές σε ένα μέρος που θα μείνει.
    Δυστυχώς τα όμορφα βατερά λείπουν από το κατάλογο αυτό

    Συγχαρητήρια ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  3. Ο/Η ENAΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΝΕ 1,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ “ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ”ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΡΙΑ ΑΜΕΣΑ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ,ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ,ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ,ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ?Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ!!Ε..ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ..

  4. Ο/Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ λέει:

    ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΤΕΡΩΝ και ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ

    1) Η ναυαγοσώστης, με δίμηνη σύμβαση, που ήταν να αντικαταστήσει την απολυμένη ναυαγοσώστη στα Βατερά αρνήθηκε (σήμερα Δευτέρα) να υπογράψει σύμβαση με τον Δήμο Λέσβου και έτσι η θέση μένει κενή.
    Η Δημοτική Αρχή Βουνάτσου ψάχνει άτομο, με τις κατάλληλες άδειες, που θα δεχτεί να αναλάβει τα Βατερά!!!!

    2) Πίνακας ανακοινώσεων δίπλα στο πύργο του ναυαγοσώστη θέλει επισκευή. Η Δημοτική Αρχή Βουνάτσου αδυνατεί να τον επισκευάσει. Ιδιώτης θα πληρώσει για να φτιαχτεί!!!!

    3) Οι σημαδούρες δεν έχουν εγκατασταθεί, η Δημοτική Αρχή Βουνάτσου αδυνατεί να τις εγκαταστήσει. Ιδιώτης τελικά θα αναλάβει να τις βάλει με δικά του έξοδα!!!!

    Υ.Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      Τελικα ως φαινεται η Δημοτικη Αρχη Βουνατσου αδυνατει να κανει πολλα πραγματα….ωρα να παει σπιτι της….

  5. Ο/Η Black man λέει:

    Φίλε Στρατή έχουμε πολύ καιρό νε σε διαβάσουμε και χαίρομαι για την επάνοδό σου. Θα ήθελα να ακούσω την θέση σου και για την επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου η οποία σαν να μην υπάρχει δεν ξέρουμε με τι άλλο ασχολείται εκτός από το να κάνει παρανομίες δια ιδίον όφελος και για την μη ύπαρξη του όποιου έργου να ευθύνονται πάντα κι μόνο οι άλλοι ???
    Η κρίση για αξιολόγηση πλησιάζει και ο κόσμος πρέπει να μάθει και θα μάθει !!!
    Βόηθησέ μας να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.