Μπράβο παιδιά

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε σημειώσει τις εξαιρετικές επιτυχίες των μαθητών του Λυκείου Πολιχνίτου στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Τα σχόλια μας αυτά επιβεβαιώνονται και απ’ το δημοσίευμα του ΕΜΠΡΟΣ που παραθέτει τα ονόματα των 50 πρώτων ανά κατεύθυνση στο νησί μας.

Έτσι βλέπουμε τον Χριστόφα Αλβανό να είναι 2ος στο νησί στην Τεχνολογική κατεύθυνση. Τη Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη να είναι 6η στη Θεωρητική κατεύθυνση ενώ από κοντά είναι η Καλαγάνη Μαρίνα (11η) και η Φρύσσα Ευαγγελία (12). Τρεις ακόμα μαθήτριες της θεωρητικής κατεύθυνσης περιλαμβάνονται στην πενηντάδα (Ανδρεαδέλλη Αικατερίνη 30η, Καβαλίκα Ευαγγελία 33η και Ψάνη Ευδοξία 36η) Εξάλλου στην τριαντάδα της θετικής κατεύθυνσης περιλαμβάνεται και ο μοναδικός υποψήφιος του Λυκείου στη θετική κατεύθυνση Γερακέλλης Αριστείδης (26ος) Τέλος στην 50αδα της Τεχνολογικής εκτός απ’ τον Χριστόφα υπάρχει και ο Μίστρος Γεώργιος (49ος)

Για άλλη μια φορά: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ -ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΟΙ  του Λυκείου μας!!!

Παραθέτουμε το ειδικό αφιέρωμα της εφημερίδας στον Χριστόφα:

Χριστόφας Αλβανός, με βαθμό 19,47
ΓΕΛ Πολιχνίτου

Με 20άρια στο Οικονομικό
«Περίμενα ότι θα έχω περάσει το 19, αλλά όχι τόσο πολύ», λέει ο αριστούχος μαθητής του Λυκείου Πολιχνίτου. Με 20άρια σε τέσσερα μαθήματα, μεταξύ των οποίων και η Φυσική και τα Μαθηματικά, ετοιμάζεται τώρα για κάποιο Οικονομικό τμήμα. Όπως λέει, πάντως, δεν έκανε υπερβολές, διάβαζε έξι ώρες την ημέρα και φρόντιζε να χαλαρώνει το βράδυ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.