O “Μπάλος” ήταν υπέροχος!!!

Εξαιρετική η εμφάνιση του “Μπάλου” στο Ελληνοτουρκικό φεστιβάλ που έληξε χτες στη Μυτιλήνη. Η έμπνευση του όλου προγράμματος, το στήσιμο , οι θεατρικοί διάλογοι, οι χοροί, το τραγούδι με τη συνοδεία τενεκέ ξεσήκωσαν το πολυπληθές κοινό που τους καταχειροκρότησε. Επιτέλους να βγει και ο τόπος μας μπροστά.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος. Η πρόεδρος Μεταξία Συκά-Καλαθά που “έβγαλε” το Σύλλογο σε σημαντική εκδήλωση. Ο χοροδιδάσκαλος Λευτέρης Τσιτσάνος, η ψυχή της όλης προσπάθειας που συνεπικουρούμενος και από την επίσης γυμνάστρια σύζυγό του Ελένη Βουλαλά, έφτιαξε ένα εξαιρετικό σύνολο. Η Πίτσα Βιεννά – Βουνάτσου για τους πετυχημένους στίχους του δρώμενου που έγραψε. Η Θεοδώρα Βουτσά και η Άννα Καλαθά για το υπέροχο τραγούδι τους και φυσικά η αποκάλυψη της βραδιάς, ο αειθαλής Γρηγόρης Τσιτσάνος (ναι, ο γνωστός Γρηγόρης της Νυφίδας) που με τον τενεκέ και το τραγούδι του έδωσε το διαφορετικό κλίμα στην όλη εκδήλωση. Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα  μέλη του χορευτικού καθώς και του θεατρικού τα οποία δεν επιχειρώ να γράψω τα ονόματα διότι και πολλά είναι (καμιά τριανταριά) και λάθη θα κάνω. Πάντα τέτοια!!!

Υ.Γ. 1.Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του χορευτικού απ’ το γειτονικό μας Αϊβαλί.

Υ.Γ.2 Η διαχείριση της επιτυχίας αυτής του Μπάλου είναι πιο σημαντική απ’ την ίδια την επιτυχία. Μια φιλική και με πολύ καλή διάθεση προτροπή. Να μην κολλήσει ο Μπάλος μόνο στους “καυγάδες” των γυναικών. Να μην αποκτήσει μονομέρεια. Να  ασχοληθεί και με άλλους τομείς της παράδοσης. Και δόξα το Θεό ο Πολιχνίτος έχει πλούσιο “ρεπερτόριο” παράδοσης. Θέματα γύρω απ’ τα “μπάνια”, τις αλυκές, την τράτα κ.λ.π. μπορούν να αναδειχτούν και να συνοδευτούν με τραγούδι και χορούς επι σκηνής.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο O “Μπάλος” ήταν υπέροχος!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ευχαριστουμε δασκαλε για τα καλα σου λογια και για τις ιδεες σου.Ευχομαι να μπορεσουν να γινουν πραξη και ελπιζω να γινεις κι εσυ μελος του συλλογου μας.Πιστευω οτι θα μπορουσες να συμβαλεις στο να γινει ν ΜΠΑΛΟΣ ακομα καλυτερος.

  2. Ο/Η Ειρήνη λέει:

    Να ζήσεις μπάρμπα Γρηγόρη να σε καμαρώνουμε!!!

  3. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.