“Σκίζει” το “Κολέγιο” Πολιχνίτου

Για μια ακόμα φορά το Λύκειο της περιοχής μας είχε εξαιρετικές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζοντας μια παράδοση χρόνων.

Με βάση τα χτεσινά αποτελέσματα ο Αλβανός Χριστόφας αρίστευσε σε βαθμό πρόσβασης 19,47 (!!!) και τον ακολούθησε η Τσουκαλοχωρίτη Γεωργία επίσης με άριστα (18,33)

Ακολούθησαν δυο μαθήτριες που υπολείφτηκαν κατ’ ελάχιστο το άριστα Καλαγάνη Μαρίνα (17,96) και Φρύσσα Ευαγγελία (17,82)

Τέλος 9 ακόμα παιδιά πέτυχαν βαθμό πρόσβασης μεγαλύτερο του 15! Αντίθετα κάτω απ’ το δέκα βρέθηκαν 6 μόνο παιδιά.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στις οικογένειές τους που τα συμπαραστάθηκαν. Θα περάσουν σε  καλές σχολές και όσοι έχουν βαθμούς μικρότερους του 15.

Βέβαια αξίζουν περισσότερα εύσημα σε όσους διακρίθηκαν. Τα συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους αφανείς εργάτες αυτής της επιτυχίας που είναι οι δάσκαλοί τους. Το καλό κλίμα στο σχολείο συντελεί τα μέγιστα στην επιτυχία του μαθητή. Πάντα βέβαια προέχει η προσπάθεια του παιδιού και της οικογένειάς του.

Υ.Γ. Για πληρέστερη ενημέρωση των χωριανών μας που μένουν αλλού δίνω διευκρινιστικές συστάσεις για τα παιδιά που κατάγονται (έστω κι απ’ τον ένα γονιό τους) απ’ το χωριό μας.

Ο Χρήστος Αλβανός είναι εγγονός του Στέλιου Τουλαδέλλη απ’ την κόρη του Κατερίνα. Η Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη είναι κόρη των δασκάλων του χωριού μας που χρόνια τώρα είναι μόνιμοι κάτοικοι Βατερών. Η Καλαγάνη Μαρίνα είναι εγγονή του αείμνηστου Αγγελή Καβουρή απ’ την κόρη του Πουλχερία. Η Φρύσσα Ευαγγελία είναι κόρη του Απόστολου. Επίσης εξαιρετικά (πολύ πάνω από 15) έγραψαν και ο Γερακέλλης Αριστείδης του Δημήτρη (στη δύσκολη μάλιστα θετική κατεύθυνση), ο Ξυνός Νίκος (εγγονός του Γρηγόρη Κουκούλα).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο “Σκίζει” το “Κολέγιο” Πολιχνίτου

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. και για όσα δεν πήγαν πολύ καλά να μη ξεχνάνε ότι η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες

  2. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Συγχαρητήρια βέβαια και στους καθηγητές τους. Να μην υποτιμούμε το έργο τους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.