Εξαιρετική η κίνηση στα Βατερά

Πάρα πολύ καλή σήμερα το μεσημέρι η κίνηση στα Βατερά. Βέβαια βοηθάει και ο καιρός. Η θάλασσα είναι εξαίσια και έτσι όλοι οι επισκέπτες (και γκρουπ με λεωφορείο) δείχνουν ευχαριστημένοι.

Χτες το βράδυ εξίσου καλή ήταν η κίνηση και το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας. Στην είσοδο του χώρου μια ομάδα κυριών υλοποιούσε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την οικονομική στήριξη ενός συντοπίτη μας (από τον Πολιχνίτο) που δίνει το δικό του  αγώνα της ζωής του.

Για την ίδια περίπτωση έχει ήδη ανοιχτεί και λογαριασμός στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με αιθμό 436/47203554. Όποιος έχει τη δυνατότητα και την καλή διάθεση μπορεί να βοηθήσει. Αξίζει τον κόπο. (Σημείωση: Το όνομα του συντοπίτη μας δεν αναφέρεται στη δική μας σημείωση γιατί δεν έχω από κανέναν τέτοια εξουσιοδότηση. Είναι όμως γνωστό σε όλους)

Το βράδυ στη Σκάλα (όπου συνηθίζεται να γίνεται το πανηγύρι της Αγιάς Τριάδας) η κίνηση ήταν μέτρια. Εντύπωση μας προξένησε το γεγονός ότι το κατάστημα που είχε μουσική (και το οποίο είναι πολύ καλής ποιότητας) δεν είχε κόσμο σε σύγκριση με τα άλλα. Μου φαίνεται ότι ο πολύς κόσμος έχασε τη διάθεσή του για γλέντια.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Εξαιρετική η κίνηση στα Βατερά

  1. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΒΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ .
    ΜΠΡΑΒΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.