Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών

Όπως είναι γνωστό έχει ιδρυθεί ένας Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών με έδρα το χωριό μας. Ο Σύλλογος αυτός έχει την επωνυμία ‘Άγιος Παντελεήμονας” και έχει αιμοδότες απ’ όλα τα χωριά της περιοχής μας. Τώρα, εδώ και μήνες, βρισκόμαστε στη φάση αναμονής της επικύρωσης του Καταστατικού μας από το Πρωτοδικείο. Θεωρούμε ότι η λειτουργία του Συλλόγου και ιδιαίτερα η χορήγηση των φιαλών αίματος πρέπει να γίνεται αυστηρά με βάση το καταστατικό και όχι σύμφωνα με τη βούληση κάποιου προσώπου ή έστω προσώπων όσο έντιμα και ικανά είναι αυτά.

Ο Σύλλογος μας μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει δυο εθελοντικές αιμοδοσίες (τον Αύγουστο και το Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου) και η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου. Μέχρι την έγκριση του καταστατικού ο Σύλλογος λειτουργεί ως ομάδα αιμοδοτών.

Ο μόνος όρος για τη συνεργασία μας με άλλες ομάδες της περιοχής μας είναι να λειτουργούμε κάτω απ’ την ομπρέλα Καταστατικού χωρίς να υπάρχει κανένα ταμπού για οποιοδήποτε άλλο θέμα (έδρα, ονομασία κ.λ.π.)

Προχτές σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απ’ το Επιμελητήριο Λέσβου χορηγήθηκαν τιμητικά διπλώματα σε όλους τους Συλλόγους και τις ομάδες αιμοδοτών του νησιού μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.