Τι θα γίνει με τα κοντέινερ;

Στο χριστουγεννιάτικο γλέντι του τοπικού συμβουλίου (26 Δεκ) ο Πρόεδρος του ανακοίνωσε ότι τα 10 κοντέινερ που έχει εξαγγείλει η Περιφέρεια θα έρθουν (όπως του υποσχέθηκαν αρμοδίως) σε 20 μέρες. Στην επιστολή της κας Περιφερειάρχη προς το Σύλλογο σεισμοπαθών Βρίσας έγραφε ότι μόλις της υποβλήθηκε το αίτημα (τέλος Σεπτεμβρίου) ενήργησε ΑΜΕΣΑ και ότι τα κοντέινερ θα έρχονταν στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ήδη έχουν περάσει σχεδόν 60 μέρες από την ενημέρωση του Προέδρου και κοντεύει να βγει ο Φεβρουάριος αλλά κοντέινερ δεν είδαμε. Το να μην τηρούνται οι δεσμεύσεις και οι εξαγγελίες από τους αιρετούς μας άρχοντες είναι κάτι το συνηθισμένο αλλά στην περίπτωση των σεισμοπαθών γίνεται τραγικό.

Μπορούν να συνειδητοποιήσουν οι αρμόδιοι πως νοιώθεις να είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κατεδαφίσεις άμεσα το σπίτι σου (με κίνδυνο να χάσεις την επιδότηση κατεδάφισης) και να αισθάνεσαι ότι κάποιοι (επιεικώς ) σε δουλεύουν; Από τα κόκκινα σπίτια μπορεί να έχουν απομακρυνθεί τα ρούχα και κάποια άλλα πράγματα αλλά οι κολλητές με το σπίτι κουζίνες και τουαλέτες (που υποχρεωτικά πρέπει να κατεδαφιστούν) είναι γεμάτες με πράγματα.

Ειλικρινά δημιουργείται η απορία: τόση αδιαφορία προς ανθρώπους που βρίσκονται σε τόσο δύσκολη θέση ή τόση ανικανότητα;

Σημείωση1: Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά γενικό. Δεν μου έχει έλθει το ΠΑΕΕΚ και επομένως προσωπικά δεν με πιέζει ο χρόνος. Υπάρχουν όμως άλλοι που …καίγονται.

Σημείωση2: Δεν καταλογίζουμε ευθύνη στον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου για την καθυστέρηση. Έτσι του είχαν πει και έτσι μας είπε. Απλά αυτός είναι το πρώτο …θύμα. Και αν κάποιοι βρουν την ευκαιρία να του αποδώσουν ευθύνες απλά δείχνουν πλήρη άγνοια για το πως έχουν καταντήσει τους αιρετούς των χωριών ο Καποδίστριας και ο Καλλικράτης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Τι θα γίνει με τα κοντέινερ;

  1. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Ουτε Παεεκ ουτε οικοσυσκευη.. . .ενοικιο,μας ξεχασαν

  2. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    όχι δα δεν αδιαφορουν …..ένα κοντέινερ ηρθε πριν κανα μηνα ….μη βιαζεστε μεχρι την ετησια επετειο θαχουν ερθει όλα ….ένα κάθε μηνα …..απαπαπαπ βιασυνη πια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.