Για τους επαγγελματίες της Βρίσας

Είναι γνωστό ότι οι επαγγελματίες του χωριού μας που έπαθαν πολύ σημαντικές ζημιές  από τον σεισμό δεν πήραν την παραμικρή ενίσχυση από την πολιτεία και δεν προβλέπεται να πάρουν.
Κάποιοι απ’ αυτούς κρίνουν ότι είναι άδικο να υπομείνουν αμαχητί  αυτήν την αδικία και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν.
Ανέλαβαν δε την πρωτοβουλία   να συγκαλέσουν μια συνάντηση όλων των επαγγελματιών του χωριού μας για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες τους.
Στη συνάντηση αυτή κλήθηκαν να συμμετάσχουν το Τοπικό συμβούλιο και ο Σύλλογος σεισμοπαθών Βρίσας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα στο κοντέινερ της Βιβλιοθήκης στα Βατερα ,
Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες να παραβρεθούν ώστε οι όποιες αποφάσεις ληφθούν να είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικές.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Για τους επαγγελματίες της Βρίσας

  1. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    επιτελους!!!!!!!! να και καποιοι που αποφασισαν να δραστηριοποιηθουν και ν αντιδρασουν αρκει να μην πειστουν στο τελος και μεινει η αντιδραση μονο στη θεωρια , αρκει να μην καταφερουν καποιοι και τους κρατησουν πισω και στο χλιαρο όπως γινετε εδώ και μηνες σε ολους μας ….ιδωμεν……ο νοων νοειτο………γερα παιδια γερα και δυναμικα μονο ετσι αποδιδουν οι προσπάθειες στην ελλαδα του 2018………δυστυχως…….!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο/Η Ανωνυμοςς λέει:

    Μπραβο !!!πολυ καλη κινηση…αν δεν ξεσηκωθπυμε δεν θα γινει τιποτα. Τα γλεντια τελειωσανε…..

  3. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.ΕΜΕΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΟΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ….ΜΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ….ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…..ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ…

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        Κανείς δεν κρατά κανέναν! Και κανείς δεν χρειάζεται κάποιον να ηγηθεί αν θέλει να κάνει κάτι μόνος του. Το μόνο που κάνουμε είναι να τα ρίχνουμε ο ένας στον άλλο και να μοιρολατρούμε! Δεν γνωρίζω πόσοι είναι αυτοί που ενημερώνονται μέσω των μηχανικών οι ίδιοι, ή πόσοι ενοχλούν για να βγουν τα πρωτόκολλα τους, ή έχουν στείλει επιστολές όπου μπορούν. Από αυτήν τη στήλη μόνο δεν μπορούν να γίνουν θαύματα αλλά και ούτε να πέφτουν κατηγορίες.

  4. Ο/Η The stranger λέει:

    Μπράβο στους επαγγελματίες που αποφάσισαν να αναλάβουν δράση,στηρίζω και χαίρομαι που επιτέλους σιγά σιγά ξυπνάμε Από την αδράνειά και τον λήθαργο, ελπίζω χτεσινή συνάντηση να είχε επιτυχία και συμμετοχή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.